REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mražené Baileys parfait s exotickým ovocem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další z receptů šéfkuchaře Jana Punčocháře šéfkuchaře restaurace Grand Cru, který připravil tento exotický recept na mražený dezert parfait s Baileys Original.


Ingredience:
400 mlsmetany 33 %
1,5 dclBaileys
1 dclvody
125 gcukru krupice
120 gkhaki
60 gliči
50 gmango
2 ksbílků
Baileys na přelití

Postup:
  1. Cukr s vodou svařte při 110 stupních.
  2. Bílky vyšlehejte do sněhu, přidejte Baileys a pomocí stěrky vmíchejte.
  3. Ušlehejte smetanu a také vmíchejte do vaječné hmoty. Vše vložte do forem a zamrazte.
  4. Přidejte exotické ovoce podle chuti a důkladně zalijte Baileys.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy