REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Marináda z červeného vína

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchý kořeněný nálev na marinování zvěřiny.


Ingredience:
400 mlčerveného vína
3 ksmrkve
3 kskuličky nového koření
3 ksbobkové listy
3 kssnítky tymiánu
2 kslisty koriandru
2 lžíceoleje
1 lžícecelého barevného pepř

Postup:

1. Očištěnou, opranou mrkev nasekáme na jemno, tymián a koriandr opereme, osušíme a nasekáme nahrubo (koření můžeme ještě rozdrtit v hmoždíři)
2. Do vína vmícháme olej, bylinky a mrkev
3. Do takto připravené marinády zvěřinu naložíme a necháme 2-3 dny marinovat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy