REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Křenový dip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dip připravený z nahrubo nastrouhaného jablka, nejemno nastrouhaného křenu, jogurtu a majonézy.


Ingredience:
2 ksnakyslých jablek
1 ksčerstvého křenu
2 lžícebílého jogurtu
200 mlmajonézy
cukr
sůl

Postup:

1. Čerstvý křen nastrouháme na jemno, jablka na hrubo
2. Nastrouhané ingredience vložíme do mísy, přidáme majonézu, jogurt a lehce promícháme
3. Osolíme a podle chuti můžeme dip mírně přisladit.

Doporučení:

Skvělý ke grilovaným pokrmům!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy