REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kaviárová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka výborná ke kuřecímu masu nebo k rybám.


Ingredience:
4 lžícebílého jogurtu
2 lžícemajonézy
2 lžícepevné šlehačky
1 lžičkakaviáru
citrónová šťáva
bílý mletý pepř
sůl

Postup:

1. Do misky dáme jogurt a majonézu
2. Ochutíme solí, citrónovou šťávou, mletým pepřem a vše dobře promícháme
3. Potom do omáčky zlehka vmícháme kaviár
4. Nakonec ji zjemníme pevnou šlehačkou.

Doporučení:

– Příloha k drůbežímu masu nebo rybě.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy