REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečná kaše s krupicí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplá snídaně připravená pro malého školáka z rozvařených a prolisovaných jablek a krupice, ochucená medem nebo práškovým cukrem a rozpuštěným máslem.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
1/4 lrozvařených a prolisovaných jablek
20 gjemné dětské krupice
1 lžícemedu nebo moučkový cukr dle chuti
1 lžícemásla
voda

Postup:

1. Do rozvařených a pak prolisovaných jablek vmícháme v troše vody rozmíchanou krupici, za stálého míchání povaříme na hustou kaši
2. Na talíři ji pokapeme rozpuštěným máslem a medem, nebo posypeme práškovým cukrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy