REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hajducké zelí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Směs z podušeného zelí s uzeným a klobáskou.


Ingredience:
600 guzeného masa (plec)
600 gkysaného zelí
200 gklobásy
120 gvepřového sádla
2 kscibule
1 lžícemleté papriky
sůl

Postup:

1. Oloupanou a na drobné kostičky nakrájenou cibuli zpěníme na 4 lžících sádla, přidáme papriku, zelí i s nálevem a dusíme doměkka
2. Zbytek sádla dáme do kastrolku, vložíme oprané, osušené a na kostky nakrájené maso, přidáme klobásu na kolečka a osmahneme
3. Maso a uzeninu přidáme k poloměkkému zelí, podle chuti osolíme a společně dusíme pod pokličkou doměkka.

Doporučení:

Podáváme s vařenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy