REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Gruzínská polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka uvařená z kousků hovězího masa, cibule, česneku, spařené rýže a dalších ingrediencí.


Ingredience:
500 ghovězího masa
60 grýže
4 ksstroužky česneku
2 ksvětší cibule
3 lžícerajského protlaku
sušená petrželka
voda
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na menší kousky a asi 60 minut vaříme
2. Po hodině k masu přidáme spařenou rýži, na kroužky nakrájenou cibuli a se solí utřený česnek, vaříme dalších 20 minut
3. Podle chuti dosolíme, okořeníme pepřem a polévku odstavíme
4. Nakonec do polévky přimícháme rajský protlak
5. Jednotlivé porce zdobíme nasekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy