REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazolový salát II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Takto upravený salát je vhodný pro lidi trpící zácpou.


Ingredience:
100 gbílých fazolí
100 gbrambor
80 grůžičkové kapusty
40 gcibule
1/2 ksmalé červené řepy
1 lžičkacukru
1 lžičkaoleje
mletý pepř
citrónová šťáva
worcesterská omáčka
sůl

Postup:

1. Fazole uvaříme doměkka
2. Zvlášť uvaříme kapustu i červenou řepu
3. Fazole smícháme s vařenou zeleninou nakrájenou na nudličky, přidáme jemně sekanou cibuli, olej a mletý pepř
4. Připravíme zálivku z vody, citrónové šťávy (octa), soli a několika kapek worcesterské omáčky
5. Salát zalijeme zálivkou, dobře promícháme a necháme rozležet.

Doporučení:

Podáváme s tmavým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy