REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dresing ke grilované zelenině, masu i pečivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pikantní dresing ze zakysané smetany, majonézy, strouhaného česneku, chilli, petrželky, kopru a citronové šťávy.


Ingredience:
300 gzakysané smetany
50 gmajolky
2 lžícepetrželové nati
1 lžičkakari koření
2 ks stroužku česneku
citronová šťáva
mletý pepř
chilli
kopr
sůl

Postup:

1. V misce zamícháme smetanu, majolku, kari, chilli a pepř
2. Přidáme nasekanou petrželku, kopr a nastrouhaný česnek
3. Pak ochutnáme a dochutíme citronovou šťávou a solí
4. Necháme alespoň 30 minut vychladit.

Poznámka:

Autor textu: Daniela Svobodová. Další recepty autorky najdete na jejich stránkách zde: Daniela ráda vaří …. a píše.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy