REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cikánské tousty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky opečené bílé veky potřené sýrovou pomazánkou, ozdobené nastrouhaným křenem, kapií a petrželkou.


Ingredience:
50 gšunkového salámu
50 gmásla
30 gkřenu
2 kstaveného sýra se šunkou
2 ksstroužky česneku
1/2 kschlebíčkové veky
tuk na opékání toustů
kapie a petrželka na ozdobení

Postup:

1. Veku nakrájíme na plátky a opečeme je na tuku
2. Každý toust potřeme česnekem
3. Máslo utřeme s taveným sýrem do pěny, vmícháme do něj rozsekaný salám a zbylý rozetřený česnek
4. Tousty potřeme připravenou pomazánkou, posypeme nastrouhaným křenem a ozdobíme kouskem kapie a petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy