Plátky bruschetty na sucho opečené na pánvi, potřené EasySandwich pomazánkou s olivami, obložené směsí z černých oliv, česneku a bylinek, také mortadelou.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
1 ks | pečená bruschetta |
1 ks | EasySandwich pomazánka s olivami |
1 ks | stroužek česneku |
1 ks | snítka bazalky |
8 ks | plátků mortadely s olivami |
4 lžíce | panenského olivového oleje |
50 g | černých oliv |
čerstvé mletý pepř |
Postup:
1. Bruschettu rozkrojíme na osm plátků silných asi 1,5 cm, opečeme na sucho v pánvi a na závěr lehce zakápneme olivovým olejem
2. Každý plátek potřeme olivovou pomazánkou EasySandwich
3. Černé olivy nakrájíme na plátky a smícháme s utřeným česnekem se sekanou bazalkou, opepříme, dobře zamícháme a poklademe plátky bruchetty
4. Na závěr poklademe plátky mortadely.