REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bruschetta s olivovou pomazánkou, černými olivami v rozmarýnu a mortadelou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bruschetty na sucho opečené na pánvi, potřené EasySandwich pomazánkou s olivami, obložené směsí z černých oliv, česneku a bylinek, také mortadelou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 kspečená bruschetta
1 ksEasySandwich pomazánka s olivami
1 ksstroužek česneku
1 kssnítka bazalky
8 ksplátků mortadely s olivami
4 lžícepanenského olivového oleje
50 gčerných oliv
čerstvé mletý pepř

Postup:

1. Bruschettu rozkrojíme na osm plátků silných asi 1,5 cm, opečeme na sucho v pánvi a na závěr lehce zakápneme olivovým olejem
2. Každý plátek potřeme olivovou pomazánkou EasySandwich
3. Černé olivy nakrájíme na plátky a smícháme s utřeným česnekem se sekanou bazalkou, opepříme, dobře zamícháme a poklademe plátky bruchetty
4. Na závěr poklademe plátky mortadely.

Poznámka:

Zdroj: Škola Foodstylingu Ondřeje Slaniny: Ciabatta s olivovou pomazánkou, černými olivami v rozmarýnu a mortadely

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy