REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bavorská pomazánka Obatzda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pivní pomázánka připravená z camembertu, romaduru, másla, cibule, koření a piva.


Ingredience:
200 gcamembertu
70 grodamuru
50 gmásla
1 kscibule
3 lžícepiva
1 lžičkamleté sladké papriky
špetka mleté pálivé papriky
špetka mletého kmínu
mletý pepř
sůl
jarní cibulka na ozdobu

Postup:

1. Sýr camembert i romadur vidličkou rozmačkáme a promícháme se změklým máslem
2. Přidáme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, špetku pálivé papriky, sladkou papriku, mletý kmín, solíme, opepříme a vše dobře promícháme 3. Nakonec vmícháme tolik piva, abychom získali pomazánku
4. Podáváme s preclíky a posypané na drobno nasekanou cibulkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy