REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bačovská brynzová pomazánka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Brynza smíchaná se zakysanou smetanou, ochucená uzeným, cibulí, petrželkou a paprikou. Pomazánka je skvělá především namazaná na čerstvém chlebu.


Ingredience:
250 gbrynzy
200 gzakysané smetany
100 guzeného masa
1 ksčervená paprika
1 ksvětší cibule
pálivá mletá paprika
sladká mletá paprika
petrželka
sůl

Postup:
  1. Brynzu necháme změknout, pak ji rozmícháme se zakysanou smetanou na hladký krém
  2. Přidáme nakrájené uzené maso, cibuli, papriku, nasekanou petrželku vše promícháme
  3. Pomazánku ochutíme sladkou a pálivou paprikou, případně přisolíme, brynza i uzené je však slané dost
  4. Pomazánku mažeme na chléb nebo i jiné pečivo.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy