REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Radek Kašpárek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kdo se občas kouká na TV Barandov, jistě již narazil na mladého usměvavého Ostraváka v pořadu Co bude dnes k večeři? Vaří zajímavé recepty, které vtipně moderuje, přitom také kuchařské postupy umí dobře vysvětlit.


Slavní kuchaři Česka, světové kuchařské celebrityVystudoval Střední školu společného stravování v Ostravě. Absoloval stáž v Hotel Swissotel the Bhosphorus, Prague Food Fest, prezentace české gastronomie – Turecko.

Několik let pracoval v hotelu Savoy***** a hotelu Aria***** v Praze, kde se specializoval na přípravu mas, ryb, omáček, a silných masových extraktů.

V současnosti pracuje jako šéfkuchař studia Ola Kala a je moderátorem kuchařské pořadu na TV Barandov „Co bude dnes k večeři?“.

Zdroj: http://www.olakala.cz, foto: TV Barandov.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy