Valentýn se blíží. Plánují se velkolepé párty, ale i pohodové večery ve dvou. Obě řešení valentýnské noci jsou ideální příležitostí ke spojení s koktejly od Lemondu. Ten vytáhl ze „šejkru“ další koktejlové lahůdky, které namíchal speciálně pro valentýnské řádění. Tak vznikly koktejly Lemond Flame a Lemond Cherry Cream. Jsou jednoduché na přípravu a skvěle chutnají. Praha 9. února 2011
Koktejly se stále častěji míchají doma, proto je důležité, aby byl takový koktejl jednoduchý na přípravu a mohl si jej připravit i úplný začátečník. „Ovocná a svěží chuť Becherovky Lemond je pro domácí míchání koktejlů jako stvořená. Spolu se smetanou, mlékem nebo Malibu dostanete netradiční spojení chutí,“ říká o nových koktejlech Marek Grabovský, manažer značky Becherovka Lemond: „Namíchat Flame a Cherry Cream zvládne každý. Není se čeho bát. Těmito valentýnskými koktejly rozhodně ohromíte“.
Recepty najdete zde: Lemond Cherry Cream a Lemond Flame
Barmanské rady:
- Ledovou tříšť (drť) snadno vytvoříme tak, že vložíme několik kostek ledu do čistého kusu látky a rozdrtíme led například dřevěnou paličkou na maso.
- Led drtíme z toho důvodu, abychom dostali do koktejlu větší množství vody, které se tam bude rozpouštět
- Třtinový cukr můžeme nahradit jiným sladidlem. Dobrou volbou je cukrový sirup nebo různé druhy jednodruhových marmelád, které už jsou ovocem ochucené.
- Předem nachlazené skleničky, v mrazáku či lednici, zvyšují požitek s pití koktejlu.
- Pro domácí party nebo večírek není nutné použít sklenici, která je pro daný nápoj určená.
Kuchařky hubnou – nové trendy mění nabídku kulinářských titulů
Lidé mohou ochutnat až tři sta moravských vín od třiceti vinařů na Festivalu otevřených sklepů