REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuchařská kniha školy vaření s neobyčejnou slevou jen pro vás!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

PR - Rady a tipy profesionálůKuchařka školy vaření Chefparade je plná skvělých a hlavně jednoduchých receptů. Receptem vás provádí fotografie jednotlivých kroků, které vám usnadní vaření a zpříjemní přípravu jakéhokoliv pokrmu.


Rady a tipy profesionálů

 

Byť se vám může třeba název jídla zdát složitý, nečeká na vás rozsáhlý text, ze kterého by vám šla hlava kolem, ale za pomocí pár obrázků zvládnete každý recept s přehledem a budete překvapeni, jak může být vaření zábavné. Recepty jsou navíc rozděleny přehledně do skupin podle oblasti, ze které pocházejí. Najdete zde ty nejlepší recepty z mexické, francouzské, italské kuchyně, ale také z exotického Mexika, Vietnamu, Thajska nebo třeba z Indie.

Rady a tipy profesionálůOživte svůj jídelníček a zařaďte do něj i méně známé pokrmy jako například sushi, thajské kari, vietnamskou polévku Pho Bo nebo šafránové rizoto. Poznejte další světové kuchyně a ochutnejte nové chutě. U všech receptů máte názorně vysvětleny jednotlivé kroky a z výsledku budete nadšeni. A milovníci dezertů si také přijdou na své. Co kdybyste si namísto tradiční bublaniny upekli o víkendu francouzský jablkový Tarte Tatin?

Rady a tipy profesionálů

 

Zaujala vás naše kuchařka, vypracována ve spolupráci se špičkovými kuchaři, kteří vedou kurzy vaření ve škole vaření Chefparade, a chtěli byste si uvařit tyto úžasné recepty doma? Tak to máte teď tu nejlepší příležitost, jelikož máme jen a pouze pro vás mimořádnou nabídku – můžete nyní zakoupit kuchařskou knihu školy vaření jen za 199,- Kč. Tak neváhejte, udělejte si radost a uvařte svým blízkým něco speciálního!

 

Rady a tipy profesionálů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Nejnovější články

20 nejlepších receptů na džemy a marmelády

Džem má řidší konzistenci a většinou obsahuje celé kousky ovoce. Marmeláda je tužší a připravujeme ji z hodně vyzrálého ovoce, které buď prolisujeme strojkem na ovoce, nebo rozmixujeme a propasírujeme přes síto. Takže stručně: džem se vaří z celého nebo na kousky nakrájeného ovoce, základem marmelády je ovocný protlak (prolisované ovoce). Ale dost teorie! Přinášíme vám ty nejlepší recepty na džemy a marmelády z naší databáze. Tady jsou.

číst dále ...

Vychutnejte si zmrzlinu pro dospělé! Vyrobte si doma veselé nanuky

Ledově vychlazená zmrzlina představuje úžasné osvěžení v průběhu horkého letního dne. Když však přidáte kapku alkoholu a jeden z drinků Schweppes, dodáte nanukům grády a povýšíte je na nečekaný level. A jak vyrobit nanuky 18+?

číst dále ...

Chystejte hody, jde se na jahody!

Sezóna jahod právě vrcholí a je poslední čas pořídit si šťavnatou zásobu těch českých, voňavých, na které zase budeme čekat celý rok. Pořiďte si jich dostatek, ať už natrhaných na vlastní zahrádce, na políčku při samosběru, anebo zakoupených na trhu… Můžete z nich totiž připravit spoustu skvělých dobrot!

číst dále ...

Snídaňové kaše na každý den

Pět pracovních dní v týdnu, 5 inspirací pro milovníky kaší. Protože není nic lepšího než začít hektické ráno zdravou bombou, která vám dá energii do celého dne.

číst dále ...

Domácí jahodový sirup s mátou nebo rebarborou, limonáda nebo střik!

Milujete jahody? Tomáš pro Vás připravil dva super recepty na marmeládu a sirupy, kdy zpracujete naprosto celé jahody, i stopky a odřezky! A nakonec si za odměnu po dovedné práci můžete dát skvělý jahodovo-rabarborový střik! Tak hurá do toho, ať je hned hotovo!

číst dále ...

Vinice Šobes, ikona našeho vinařství

V meandru řeky Dyje v Národním parku Podyjí se nachází přírodní unikát, který uchvátí každoročně stovky návštěvníků. Vinice Šobes se díky své jedinečné dispozici stala ikonou moravského vinařství. A tak na nic nečekejte a vydejte se prozkoumat jedno z nejromantičtějších míst v Česku.

číst dále ...

Hranolky mají svůj den, co o nich víte?

13. červenec je celosvětově známý jako Mezinárodní den hranolek (Fête de la Frite). Tento zvláštní den vznikl v roce 1977, kdy se pan André Desboise a lovecká společnost Sulignat rozhodli uspořádat slavnostní den a pozvat obyvatele vesnice a majitele okolních panství. V tento den připravili 10 kg hranolků, následující rok se rozhodli pro velký úspěch akci opakovat a tak vznikl Fête de la Frite. Od roku 2015 oslavy provází tematické průvody, historické hry a soutěže o nejlepší hranolky. V Belgii se tento svátek slaví 14. července a ve zbytku světa připadá na 13. července. Ale celosvětově nejznámější hranolky jsou ty z McDonald´s.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy