Jak často Češi doma vaří nějakou tu dobrotu? Vaříme doma každý den, nebo jen občas? Nebo snad doma uvařit nějaký ten dobrý oběd nebo večeři, na to již my Češi nemáme vůbec čas?
V dobách minulých bylo běžné, že se lidé sešli, posadili se k jednomu stolu, popovídali si a dali si něco dobrého, co uvařila paní či hospodyně domu. Ale dnešní uspěchaná doba takovým zvykům vůbec nepřeje. A nejde jen o setkání u stolu na oběd či večeři, ale také nás zajímá, kde běžný Čech dnes vůbec jí. Zda jen venku v restauracích, tedy bez práce a snahy ukuchtit doma něco dobrého pro sebe či pro své milé, nebo naopak jen doma a díky svému přičinění a umu uvařit něco dobrého. A nebo si my Češi jen jídlo objednáváme a doma již nevaříme? Tak hlasujte ať víme, jak na tom dnes vlastně jsme…
Kolikrát denně vlastně jíte?
Komentář odborníka: Za odlišnou kvalitu potravin v ČR může cenová politika velkých řetězců