REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hera nám pomáhá v kuchyni už 90 let

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pamatujete si ještě, jak babička s láskou hnětla těsto na koláč či bábovku? Přestože dnes ruční práci nahrazují roboti či šlehače, to podstatné se nezměnilo. Tak jako naše babičky a mámy, i my pečeme s láskou a s důvěrou v Heru, která letos oslavuje už 90. výročí. Tento tradiční a ověřený pomocník v kuchyni nám tak stále pomáhá vykouzlit klasické dezerty i moderní zákusky.


Hera je tradiční značka, která je již 90 let symbolem poctivého pečení. Její první kapitola se začíná psát roku 1928 v předválečném Československu. Tukový průmysl v té době úspěšně expandoval. Inovace výrobních technologií přinesly zlepšení kvality rostlinných tuků a zároveň snížení jejich ceny, což zajistilo možnost nákupu tuku širokým vrstvám obyvatel. Díky dlouhodobé věrnosti svých zákazníků tak historii značky Hera nepřerušila světová válka, období znárodňování, ani porevoluční změny spojené se zánikem mnoha tradičních výrobků. Rostlinný tuk Hera dodnes zůstává věrným pomocníkem každého, kdo peče s radostí.

 

 

Ano, Hera je ingredience, která tvoří základ každého těsta už takřka jedno století. Hodí se přitom na pečení sladkého i slaného pečiva. Zatím co v minulosti to byly především klasické buchty, velké koláče, dorty či perník, dnes nachází uplatnění i v moderní kuchyni, například při výrobě muffinů.

Těsto se díky Heře velmi dobře zpracovává, proto jde práce pěkně od ruky, a tak se pečení stává zábavou. Zárukou kvality tohoto produktu jsou přitom lety ověřené zkušenosti několik generací hospodyněk, které si pečení bez Hery ani nedokázali představit. Hera obsahuje 72% tuku a je dostupná v balení po 250 g a 500 g.

 

Hera 250g  k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 24,90 Kč

Hera Máslová příchuť 250g  k dostání za maloobchodní cenu 27,90 Kč

 

Hera Máslová příchuť

Na trhu najdete kromě klasické Hery i Heru Máslová příchuť. Ta se díky vyššímu 79% obsahu tuku skvěle hodí na pečení všech možných pochoutek. Oceníte nejen to, jak rychle a jednoduše se s ní pracuje, ale i příjemnou máslovou příchuť a jemnou vůni.

Jestli máte rádi například hutné lahodné krémy, vyzkoušejte Heru Máslovou příchuť na výrobu klasického máslového krému. V krému vynikne lahodná máslová vůně a bude krásně držet tvar, co oceníte při složitějších technikách zdobení. Samozřejmě, máslovou Heru využijete i v řade dalších receptů, krémů a náplní, dokonce v těch pudingových. Zkuste například smíchat kokosový puding společně s máslovou Herou a přidejte pár kapek bílého rumu či sušených kokosových hoblinek. Výsledek vás uchvátí!

Inspiraci najdete na www.pecenijeradost.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Vhodné potraviny využívané při dietě

Článek pana Jaroslava Vašáka. Potraviny, které vám umožní snížit váhu. Víte které suroviny jsou pro dietu ty nejvhodnější? Tak například artyčoky, avokáda, čekanky, datle, fazolové lusky, grapefruity… Ano, ať už držíte jakoukoliv dietu, je třeba, při přípravě dietních pokrmů, vybrat ty potraviny, po kterých se hubne.

číst dále ...

Jarní detox chutně a zdravě? Vyzkoušejte recepty z rostlinné stravy

S příchodem jara je v posledních letech čím dál populárnější dopřávat si takzvaný jarní detox organismu. Metod, jak ho docílit, je celá řada. Ideální je zvolit takovou cestu, kterou si neublížíme a bude nám příjemná i dlouhodoběji. Jedině tak totiž svému tělu dopřejeme skutečně to, co po zimě potřebuje. V žádném případě není nutné držet úplný půst, popíjet jen ovocné šťávy nebo třeba několik dnů po sobě jíst stejné jídlo. Bohatě stačí jídelníček s příchodem jara vhodně odlehčit a dopřát si na vitamíny bohatou rostlinnou stravu. Chcete-li letos očistu těla zkusit s chutí, rozumem a pestrou chutnou stravou, nechte se inspirovat recepty na chutné jarní menu od České veganské společnosti.

číst dále ...

Odlehčená oblíbená jídla, která potěší celou rodinu

Přemýšlíte, jak překvapit a hlavně nasytit vaše strávníky? Pořád probíráte nové recepty? Už nehledejte a vyzkoušejte osvědčené klasiky, ale nově s kuřecím mletým masem. Mleté maso je velmi univerzální a skvěle nahradí vepřové a hovězí maso. Zároveň je lehce stravitelné a bohaté na řadu potřebných vitamínů a podporuje nárůst a regeneraci svalové hmoty. Připravte si doma mini burgery, kuřecí tatarák, knedlíčky do polévky, sekanou, karbanátky nebo se inspirujte světovými hity jako jsou špagety bolognese, skotská vejce nebo chilli con carne. S novinkou Kuřecím steakem bez kůže mletým od Drůbežářského závodu Klatovy s 99% podílem masa vykouzlíte výtečnou hostinu na všechny způsoby.

číst dále ...

Zažeňte únorovou únavu pomocí těchto receptů

V druhém letošním měsíci potřebujeme doplnit síly po dlouhé zimě a temných dnech. Čím si tedy podmaní únor naše chuťové pohárky? Ideálně něčím zemitým a hutnějším, ale zároveň dobře stravitelným. Pojítkem všech našich receptů jsou proto zelenina a ovoce doplněné o vydatnější suroviny, jako je tvaroh, zvěřina, sýr nebo smetana. Čeká na vás polévka z pečené cibule, jelení hřbet s restovanou zeleninou, pečená mrkev s tvarohem a jako dezert jablečné řezy se zakysanou smetanou. Díky čemu budou vaše pokrmy dokonalé? Především díky tomu, že přemýšlíte o výběru surovin a kupujete ty kvalitní, což na ně prozradí mj. také značky kvality potravin na jejich obalech. Jedná se např. o Klasu nebo Regionální potravinu.

číst dále ...

Zkroťte chutě na sladké, aneb 5 tipů ke sladkému životu bez cukru

V posledních letech se stal cukr v očích nás, spotřebitelů, stále více hlídanou surovinou. Na tento trend tak začali reagovat i výrobci, jenž chtějí svým zákazníkům poskytnout oblíbené produkty v alternativě bez bílého cukru. Sladké chuti se přitom nemusíme vyhýbat úplně, stačí sáhnout po produktech, za jejichž sladkou chutí stojí například ovoce, nebo přírodní sladidla, jako třeba čekanka. Jak zkrotit chutě, když se dožadují většího množství sladkostí, než tělo potřebuje?

číst dále ...

Svačinové pomazánky, TOP výběr těch nejlepších receptů z databáze kuchařky ReceptyOnLine.cz

Jednoduché recepty na úžasné pomazánky servírované jen tak, namazané na pečivu. Některé se dají používat i jako dipy, k namáčení krekrů či kousků zeleniny, jiné lze využít i na potření chlebíčků, či kanapek. Ovšem především je využijeme na přípravu chutných svačinek do školy, práce či na výlet. V tomto výběru svačinových pomazánek najdete 24 vyzkoušených receptů!

číst dále ...

Nealko koktejlová inspirace na druhou polovinu únorové výzvy

Polovina Suchého února je za námi a možná už vás přepadá chuť na některý z oblíbených míchaných drinků. Dobrou zprávou je, že si jejich lahodnou chuť můžete užít, aniž byste svůj únorový závazek porušili. S nealkoholickými šumivými víny Bohemia Sekt a sirupy Monin vás čeká dokonalá nealko-koktejlová paleta chutí, vůní a barev. Který z následujících drinků vás láká vyzkoušet jako první?

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy