REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dáme market nově zaváží hotová jídla připravená šéfkuchařem Filipem Sajlerem, který slibuje gastronomický zážitek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Společnost Dáme jídlo rozšířila svoji nabídku na platformě Dáme market o hotová jídla značky Cibule. Nová exkluzivní spolupráce vznikla se známým šéfkuchařem Filipem Sajlerem, který chce zákazníkům ukázat v praxi, že i hotová jídla mohou být kulinářský zážitek. Prodej hotovek od jeho nové značky Cibule. z nabídky služeb rychlého rozvozu probíhá výhradně přes Dáme market.


Nový produkt dostupný na Dáme market potěší zejména ty, kteří chtějí šetřit čas nebo ho jednoduše trávit jinak než v kuchyni a v obchodech. Zároveň ale stále dbají na to, jaké suroviny konzumují. Platforma představila výběr ze dvou možností. Buď si zákazník objedná jídlo již hotové, které si po doručení pouze ohřeje a během pár minut si může vychutnat vynikající pokrm. Služba nabízí možnost objednat si více hotovek najednou a obstarat si tak jídlo klidně i na celý týden dopředu. V případě, že by momentálně chyběla inspirace či nápady, menu nabídne také pokrmy, které jsou rozložené na jednotlivé suroviny.

 

 

Celé menu je zaměřené především na tradiční kuchyni v Sajlerově osobitém pojetí, kdy klade důraz na původ a nejvyšší kvalitu potravin. Koncept Cibule. osloví i vegetariány a vegany, protože nabídne rozmanité a pestré alternativní pokrmy, aby každý strávník našel svoji nejoblíbenější variantu. Na výběr je z bohaté nabídky různých pokrmů tak, aby jídlo zákazníkům nezevšednělo a mohli tak mít každý den něco jiného. Z menu lze například jmenovat populární polévky – gulášová, čočková, minestrone, hovězí vývar nebo tomatová s bazalkou. Z nabídky hlavních chodů si zákazníci mohou vybrat např. hovězí svíčkovou na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami, rostlinné Kung Pao s jasmínovou rýží se sezamem a smaženou cibulkou, nebo šťavnatý holandský řízek se šťouchanými bramborami a jarní cibulkou.

„Mým cílem je poskytnout zákazníkům kulinářský zážitek, i pokud zrovna nemají čas jít do restaurace, zároveň se ale chtějí nechat rozmazlovat a nejíst chemické polotovary. Cibule. jim nabízí možnost dát si kvalitní hotové jídlo, které šetří čas na přípravě a oni ho mohou strávit jinak než v kuchyni. Hotovky se hodí na různé příležitosti a vzhledem k tomu, že vám ji služba Dáme market doručí do 30 minut, tak klidně dokážete vykouzlit i nečekanou romantickou večeři,“ říká autor konceptu Cibule. Filip Sajler.

Společnost Dáme jídlo rozšířením svého portfolia reaguje na zvyšující se poptávku po hotových jídlech, kterou vnímá dlouhodobě. Namísto chemických polotovarů si dala za cíl nabídnout v tomto segmentu zákazníkům produkty, které jsou hodnotné. Mnohaletá kuchařská praxe Filipa Sajlera a jeho neustále se zdokonalující přístup k práci dal proto vzniknout této exkluzivní spolupráci. Rychlé doručení hotovek Cibule. bude prozatím probíhat v Praze s tím, že by se do budoucna mohl rozšířit i do jiných regionů.

„Dlouhodobě vnímáme, že trh se mění a poptávka po hotových jídlech roste. Mít po ruce zdravé a předpřipravené jídlo kdykoliv na něj máte chuť je nový trend. A my v něm chceme našim zákazníkům nabídnout to nejlepší. Filip Sajler je vynikající šéfkuchař, který se nebojí hranice gastronomie neustále posouvat. Chceme nastavit nové standardy kvality a dokázat, že i hotová jídla se dají jíst chutně,“ říká šéf Dáme market Mikolaj Komorowski.

Známý český šéfkuchař Filip Sajler se do povědomí veřejnosti dostal především účinkováním v pořadu o vaření Kluci v akci. Jeho kuchařskou praxi zdobí bohatá zkušenost nasbíraná v tuzemsku a v prestižních zahraničních podnicích v USA, Německu, Singapuru a Francii. Sajler také absolvoval několik stáží u michelinských šéfkuchařů. V poslední době ho zaměstnávají jeho gastronomické projekty jako Perfect Canteen, Perfect Catering nebo Hala, kde dokazuje že i firemní kantýna se dá pojmout moderně a chutně. Od roku 2020 nabízí také pod vlastní značkou Cibule. (původně Eat Perfect) hotová jídla, která si v případě zájmu mohou zákazníci objednat rozdělené na jednotlivé suroviny a pokrm si dokončit sami podle vlastní chuti.

 

Poznámka redakce:

Dáme jídlo je největší česká platforma, která partnerům z řad restaurací a obchodů přivádí zákazníky a pomáhá jim se správným komerčním nastavením a efektivností rozvozu. Společnost spolupracuje s téměř 6 000 partnery ve 170 obcích po celé České republice a svou pestrou nabídkou tak pokrývá přes 60 % tuzemské populace. Během denní špičky doručí více než 10 000 jídel a dalších položek za hodinu a toto číslo stále roste. Dáme jídlo je součástí Delivery Hero, celosvětově největšího hráče na trhu food delivery a quick commerce, který se v roce 2020 stal součástí klíčového evropského akciového indexu DAX, kam patří 30 nejvýznamnějších německých veřejně obchodovaných firem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Kávová panna cotta – recept, který si okamžitě zamilujete

O tomhle italském dezertu už jste určitě slyšeli. Ochutnat ho můžete v každé lepší cukrárně a restauraci. Většinou je však k dostání panna cotta s malinami nebo s jahodami. Pokud ale i vy rádi zkoušíte nové chutě, dejte šanci kávové panna cottě do skleničky!

číst dále ...

Vsaďte na vlašáky a provoňte svou kuchyni skvělými recepty!

Kromě čerstvého, šťavnatého ovoce a zeleniny přichází na podzim také sezóna vlašských ořechů. Ty se díky jejich blahodárným účinkům řadí mezi jednu ze superpotravin, kterou určitě stojí za to si během chladných měsíců dopřát! A že vás zrovna nenapadá žádný originální recept, na němž by si pochutnala celá rodina? Inspirujte se našimi tipy!

číst dále ...

Václavky hlásí podzim

K typicky podzimním druhům hub patří václavky (Armillaria). Vyrůstají hojně právě koncem září kdy má svátek Václav. Václavky patří mezi parazitické dřevokazné houby, rostou jak na mrtvém, tak živém dřevě jehličnanů a listnáčů i dřevním odpadu ponořeném v zemi. Lesníci tuto houbu nemají v oblibě, jakmile se totiž usídlí na živých stromech, dost rychle a aktivně je zahubí. Dřevo napadené některými druhy václavek v noci chladně zeleně světélkuje. Dříve tak vyvolalo pověrčivý strach a nechalo vzniknout pověrám o bludičkách. Někdy se václavky, za studeného léta, objevují i v červenci a srpnu. Jedna z mála lupenatých hub, kterou houbaři berou na milost a často sbírají. Václavky mají mnoho lidových názvů jako hromadilka, honcula, kolopěnka, podpníček, podzimka, či fafrlinka.

číst dále ...

Obliba mušlí roste: Naučte se je připravovat jako v restauraci

Mušle i další mořské plody se na jídelníčku Čechů začínají objevovat stále častěji. Jsou totiž nejen lahodnou delikatesou, ale také zdrojem zdraví prospěšných látek, které z nich právem dělají superpotravinu. Pokud jste dosud mušle nevyzkoušeli, měli byste to napravit. Co v sobě ukrývají a jak si je můžeme připravit v pohodlí domova?

číst dále ...

Netradiční perník z jablek snadno a rychle

S příchodem podzimu nastává čas sklízet jablka. Jeden z nejrozšířenějších druhů ovoce má široké uplatnění nejen v české gastronomii. Populární ingrediencí je při přípravě moučníků stejně jako jablečné pálenky, calvadosu. S tímto ovocem se zkrátka dají dělat učiněné zázraky. U nás jablka nejčastěji končí ve štrúdlu nebo se z nich vyrábí povidla. Pokud hledáte inspiraci, co dalšího z jablek připravit, zkuste třeba netradiční perník podle našeho receptu.

číst dále ...

Káva slaví mezinárodní den. Připomeňte si odkud pochází a v kolika podobách ji rádi dopřejeme

Víte, jaký je rozdíl mezi Espressem, Lungem a Ristrettem? Věděli jste, že průměrný Čech vypije během jednoho roku přibližně 400 šálků espressa? Káva je nejen populárním energetickým nápojem, ale také rituálem, bez kterého si spousta lidí nedokáže představit svůj život. Díky své oblíbenosti si vysloužila také svůj mezinárodní den, který připadl na 1. října. Na voňavou pochoutku nezapomíná ani Dáme market, který u příležitosti Světového dnu kávy připravil pro zákazníky speciální akci na vybrané kávové produkty.

číst dále ...

“K dobrému jídlu nepotřebuješ stříbrnou vidličku”

Autorem tohoto výroku je americký šéfkuchař celebrit Paul Prudhomme, který vařil i na dvou prezidentských inauguracích. Dobré jídlo si můžete vychutnat i v pohodlí domova se svými nejbližšími, pokud do něj vložíte kousek sebe a připravíte ho s láskou. S recepty vám pomůže další oblíbený šéfkuchař Gabo Kocák, který 1. října na TV Paprika představí recepty mezinárodní kuchyně v nové kuchařské show Celý svet na panvici.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy