REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Češi vybírají pro OMV recepturu nových čerstvých sendvičů. Připraví je Emanuele Ridi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

OMV hledá spolu s Čechy nejoblíbenější ingredience do nových sendvičů. Autoři nejlepších návrhů budou vybráni prostřednictvím hlasování na Facebooku a budou odměněni voucherem na kurz vaření pro dva. Sendvič s vítěznou recepturou bude nabízen na čerpacích stanicích OMV VIVA a bude zařazen do nabídky jako jeden ze tří nových sendvičů od Emanuele Ridiho


Společnost OMV ve spolupráci s šéfkuchařem Emanuele Ridim spustila průzkum chuťových preferencí Čechů v oblasti sendvičů. Češi vybírají takové ingredience a složení čerstvě připravených chutných sendvičů, které by chtěli konzumovat na svých cestách. Z nejžádanějších receptur pak vybere odborná porota v čele s Emanuele Ridim tři nejzajímavější návrhy, které postoupí do pomyslného finále. Jejich autoři získají poukaz na kurz vaření pro dva.

 

 

Ve finále si zákazníci sami zvolí vítězný recept, který se stane součástí nabídky čerpacích stanic OMV VIVA a bude zařazen mezi nové sendviče Emanuele Ridiho. Nabídku doplní druhý sendvič, vybraný společně s partnery OMV a třetí, který navrhne přímo Emanuele Ridi.

Průzkum se soutěží probíhá na facebookovém profilu OMV čerpací stanice Česká republika a také prostřednictvím aplikace na stránce www.viva-sendvicnamiru.com, a to do 31. května letošního roku. Do soutěže se může zapojit kdokoli.

„Spolupráci s Emanuele Ridim vnímají naši zákazníci velmi pozitivně a čerstvě připravené sendviče se staly na našich čerpacích stanicích spolu s naší chutnou VIVA kávou žádaným sortimentem. Proto jsme se rozhodli dát našim českým klientům prostor pro to, aby sami vybrali, jakou kombinaci chutí preferují na cestách nejvíc. Podle prvních reakcí se můžeme těšit na mnoho opravdu zajímavých receptur,“ říká Michal Janda, marketingový manager OMV Česká republika.

Společnost OMV byla první sítí čerpacích stanic v ČR, která připravila čerstvě připravené a chutné sendviče v úzké spolupráci s uznávaným šéfkuchařem. Na základě své filozofie We Care More oslovila Emanuele Ridiho, ten pečlivě vybral ingredience a navrhl sendviče, které jsou čerstvě připravovány přímo na čerpacích stanicích OMV. Díky pozitivním ohlasům zákazníků mohou nyní lidé ochutnat již třetí řadu těchto sendvičů. OMV chce svou propracovanou nabídkou kvalitního čerstvého občerstvení nastavit novou laťku v oblasti gastronomie na cestách.

 

Poznámka redakce:

Společnost OMV s maximální zodpovědností vůči životnímu prostředí vyrábí a prodává ropné produkty a zemní plyn a poskytuje inovativní energetická a špičková petrochemická řešení. Skupina OMV Aktiengesellschaft, která je jednou z největších průmyslových společností v Rakousku, vykázala za rok 2017 celkový obrat ve výši 20 miliard eur a zaměstnávala přibližně 20 700 lidí. V segmentu Upstream má OMV velmi silnou základnu v Rumunsku a Rakousku spolu s vyváženým mezinárodním portfoliem v regionech North See, Middle East & Africa, Rusku a dalších. Denní produkce činila v roce 2017 přibližně 348 000 barelů ropného ekvivalentu. V rámci divize Downstream má OMV roční rafinérskou kapacitu 17,8 milionů tun a ke konci roku 2017 provozovala přes 2 000 čerpacích stanic v deseti zemích světa. OMV provozuje síť plynovodů v Rakousku a zásobníky plynu v Rakousku a Německu. V roce 2017 dosáhly prodeje plynu společnosti OMV hodnoty 113 TWh.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Chřestová sezóna je tu! Inspirujte se našim výběrem 14 nejlepších receptů z chřestu

Nejlepší osvědčené recepty na přípravu chřestu na jednom místě. Vyzkoušejte zapékaný, grilovaný nebo vařený chřest. Ovšem chřest můžete také zamrazit nebo naložit, sterilovat a využít pak v kuchyni po celý rok!

číst dále ...

Recepty s regionální potravinou – Rychle, chutně a lokálně – zkuste naše červnové recepty

Co nám přinese červen? Že by ještě aprílové počasí jako v květnu? Těžko soudit. Ale rozhodně si zase můžete začít chystat zástěry a připravit se na pořádnou dávku receptů z lokálních surovin a výrobků. Farmáři ocenění Regionální potravinou si totiž zaslouží, abychom jejich jedinečné produkty znali a zamilovali si je. Vyrábějí je totiž s láskou a touhou poskytnout nám originální chuťový zážitek. Protentokrát jsme je zakomponovali do pečených rajčat, trhacího bochníku se sýrem a česnekem, kuřecích špízů na medu a pivě a maltašek plněných griliášem. Jde o originální, ale přitom lehké pohoštění pro přátele u grilu a piva.

číst dále ...

Celozrnná mouka jako důležitý zdroj vlákniny

Počet lidí, kteří se zajímají o své zdraví, správnou životosprávu a s tím související zdravou výživu se v posledních letech stále zvyšuje. Při výběru potravin proto hledíme nejen na to, jak potravina vypadá a chutná, ale stále častěji nás také zajímá, jaké výživové nebo zdravotní benefity nabízí. Jednou z látek, kterých máme v našich podmínkách výrazně méně než by bylo vhodné, je vláknina. K jejímu doplnění přitom stačí jednoduchý trik – vyměňte bílou mouku za celozrnnou.

číst dále ...

V Česku výrazně vzrostl počet flexitariánů. Lidí, kteří konzumují maso jen příležitostně je už jedna čtvrtina

Češi jsou nadále převážně národem masožravců, masné produkty pravidelně do svého jídelníčku zařazuje celých 69 % populace. Výrazně však vzrůstá počet těch, kteří maso či ryby konzumují pouze příležitostně. Dle dat z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro Českou veganskou společnost je občasných konzumentů masa aktuálně v Česku 25 %. Maso vůbec nekonzumuje 6 % respondentů.

číst dále ...

Trhané vepřové i hovězí maso krok za krokem

Ozvláštněte svou grilovací párty pochoutkou v podobě trhaného masa. Vybírat lze z kousků hovězích i vepřových, vždy ale volte kvalitu. Jen ta dodá vaší gurmánské specialitě tu pravou chuť.

číst dále ...

BRANDNOOZ BOX KVĚTINOVÁ NADÍLKA 2021 – balíček plný novinek

Přišlo jaro a s ním i další Brandnooz box pro rok 2021, který přinesl inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. Nyní se s námi ponořte do nového boxu a pojďme zhodnotit produkty.

číst dále ...

Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník

Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, čokoládových éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím prostředí. Stačí udělat první krok a naučit se, jak na odpalované těsto. Právě to tvoří základ všech jmenovaných zákusků. S profesionálními radami těsto zvládnete už napoprvé a rozšíříte si svůj osobní cukrářský repertoár o lahodné výrobky vrcholné cukrařiny.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy