REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Britské prémiové potraviny od Icelandu k dostání na Košík.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Taky se vám občas nechce nic vařit nebo nakupovat a rádi sáhnete do mrazáku pro zásoby? I mražené potraviny můžou být lahůdkou, což dokazuje Iceland, který nabízí prémiové britské potraviny. Ty si nyní exkluzivně můžete objednat na Košík.cz.


Iceland je známý svým odmítáním dvojí kvality potravin, a proto nabízí jen ty nejkvalitnější za rozumnou cenu. Jako jeden z prvních supermarketů na světě odstranil ze svých výrobků umělá barviva, ochucovadla a konzervanty a při jejich výrobě zakázal používat mechanicky separované maso a modifikované suroviny.

 

 

Iceland potraviny se zmrazují se ve stavu ideální čerstvosti, tedy hned po sklizni, uvaření nebo v případně ryb hned po výlovu ještě na moři. Využívá se metody šokového zmrazení, díky níž se netvoří krystalky ledu a po rozmrazení výrobek ztratí jen velmi málo vody. Navíc se jedná o šetrný způsob mražení, který uchová veškeré vitamíny a živiny. Produkty tak zůstávají ve své neporušené kvalitě.

Na Košík.cz najdete 120 produktů od Icelandu a nechybí mezi nimi maso, ovoce a zelenina, mléčné výrobky, zmrzliny, moučníky nebo kvalitní hotová jídla včetně široké nabídky vegetariánských variant. Při převozu zboží je 100% zachován teplotní řetězec. Ve skladu Košíku se mražené a chlazené potraviny uchovávají v jednotlivých teplotních zónách a při nakládce jsou okamžitě přeloženy do odpovídající teplotní zóny uvnitř dodávky Košíku. Z nich pak putují rovnou k zákazníkovi. Košík tak garantuje, že potraviny dorazí v naprostém pořádku, a dokonce lepší kvalitě, než kdybyste je převáželi z obchodu vlastním autem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

20 nejlepších receptů z cukety

Cukety jsou vlastně odrůdy tureckých tykví, které se obvykle sklízejí nezralé. Především jejich dužina je vhodná na tepelnou úpravu a ke konzumaci. V tomto článku najdete seznam těch nejlepších receptů na cuketu, které najdete v naší databázi.

číst dále ...

Grissini – tyčinky urozeného původu

Příběh grissin je spjat s Turínem a rodem Savojských. V Itálii nechybí na žádném stole, jsou dokonalé jako snack k sýrům a uzeninám či na vaření. Věděli jste ale, že vznikly už před stovkami let?

číst dále ...

Domácí ovocné nanuky s překvapením

Léto a prázdniny se pomalu ale jistě blíží ke konci, slunečné počasí nám ale snad ještě chvilku vydrží, navíc co si budeme povídat, především děti se zmrzliny nikdy nenabaží. Připravte si proto domácí ovocné nanuky, které vás příjemně osvěží a můžete je navíc vyšperkovat podle vlastní chutě. Je to tak jednoduché.

číst dále ...

Zavařujeme (sterilujeme), nakládáme zeleninu – ty nejlepší recepty na zpracování zeleniny na jednom místě!

Přes léto a na začátku podzimu je ten správný čas připravit si nějaké ty zeleninové dobroty na zimu. Zavařená zelenina ve sklenicích nám poslouží nejen jako chutná příloha, ale některé sterilované výrobky ze zeleniny jsou skvělé jako polotovar, surovina na přípravu různých dalších pokrmů, například teplých omáček, do polévek, pod maso, či na přípravu dušených příloh. Ty nejlepší recepty na zavařenou, případně nakládanou zeleninu, z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz, najdete právě zde.

číst dále ...

Používejte místo cukru med, chutná skvěle a prospívá organismu

Je cukr neodmyslitelnou součástí vaší kuchyně, posezení u kávy i pomocníkem proti stresu? Potom si zaděláváte na nemalé zdravotní potíže. Problém je v použití rafinovaného cukru, kterému se ne nadarmo přezdívá bílý jed. Jeho konzumaci byste měli omezit na minimum. Cukr však není jediným sladidlem, skvělou alternativou je zejména med. Chutná skvěle, je zdravý a osladíte s ním nejen šálek čaje.

číst dále ...

Vynikající salát pokaždé jinak

Inspirace na obědy a večeře není nikdy dost. Zejména v letních měsících většina z nás vyhledává spíše lehké pokrmy, a proto přijdou vhod především tipy na nejrůznější domácí saláty. Rychle ale vyžeňte z hlavy představu zvadlých zelených lístků s kousky rajčete. Pořádný salát je kombinací luštěnin, celozrnných plodin, sýrů, masa či oříšků a lahodné zeleniny. K tomu, abyste jej dochutili rozhodně nebudete potřebovat majonézu ani kečup!

číst dále ...

Ty nejlepší recepty na zpracování švestek

Malá švestková kuchařka – TOP recepty z databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz. Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější, prověřené recepty našich čtenářů na zpracování a využití čerstvých švestek v kuchyni.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy