REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

BRANDNOOZ BOX ZÁŘÍ 2021 – balíček plný novinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V září proběhl návrat do školních lavic a vyšel nový Brand Box, který přinesl inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. Přehlídku novinek započala osvěžující kofeinová voda Tchibo Coffizz. Nabízí funkční benefity kávy – dodává energii, povzbudí mysl, udržuje ve střehu a hydratuje. Představuje čirou energii přírodního kofeinu se sílou odpovídající dvojitému espressu. Kofein ale není nositelem chuti, proto Tchibo Coffizz nechutná po kávě, ale po ovoci. K dostání je perlivá i jemně perlivá varianta s aroma citron s mátou a příchutí maracuja v praktické lahvi o objemu 0,5 l…


Honí vás mlsná? Užijte si spoustu zábavy s hravou novinkou JOJO 1+1=3. Když spojíte dvě jedinečné příchutě, vznikne třetí, která Vás překvapí. Zkombinujte kiwi s hruškou a vznikne jablko. Skořice s citrónem vykouzlí colu. Objevte i vy rovnici, která Vám zachutná.

 

 

Potřebujete tělu dodat potřebné bílkoviny? Penam přichází na trh s novinkou v podobě Proteinového toustu v unikátním kulatém tvaru. Každý plátek vás zasytí na dlouhou dobu díky pořádné dávce bílkovin a vlákniny. Chutná skvěle jak čerstvý, tak opečený. Bílkoviny jsou základní složkou potravy, které si tělo neukládá, proto je musíme pravidelně doplňovat. Pokud si ho dáte v kombinaci s kvalitní šunkou nebo tvarohovou pomazánkou, dodáte tak tělu maximu bílkovin.

Pokud máte chuť na trochu sladké neřesti, můžete si dát malý Manner snack s mléčným a lískooříškovým krémem. Je skutečnou křupavou pochoutkou.

Hledáte nízkosacharidovou svačinku, kterou si můžete snadno připravit kdykoliv a kdekoliv? Pokud si svůj dietní režim nedokážete představit bez čokolády, určitě oceníte proteinový nápoj s lahodnou čokoládovou příchutí od KetoDiet. Směs na nápoj obsahuje přes 60 % bílkovin a téměř žádný cukr. Snadno se rozpouští díky obsahu kakaa a smetany si na nápoji opravdu pochutnáte.

Zábava během jídla je někdy žádoucí. S písmenky si pohrají hlavně ti nejmenší strávníci, ale jistě zaujmou i mladší školáky. Těstovinová písmenka jsou skvělým parťákem polévek. Zátkovy vaječné těstoviny se vyrábějí z mouky umleté ve vlastním mlýně a z kvalitních podestýlkových vajec.

Novinkou v Racio sortimentu jsou chlebíčky High Protein s vysokým obsahem bílkovin. Základem chlebíčků je čočka, která je doplněná rýží nebo čočka doplněná kukuřicí. Určitě to bereme jako jednu ze super zdravých alternativ na super svačinku. Díky praktickému balení se můžete podělit s celou rodinou

Kdo by neznal sušenku od Sedity? Horalky si rád zamlsá snad každý a je jedno jestli jste dítě nebo dospělý.

Jak jednoduše dopřát svým pokrmům opravdovou chuť rajčat? Rajčatovým protlakem Podravka 120 g, který je v praktickém znovu uzavíratelném balení v tubě. Stejně jako ostatní výrobky z rajčat značky Podravka, jsou vyrobeny zcela přírodní cestou a to bez přídavku soli či jiných ingrediencí, jsou zcela bez „éček“, konzervantů a barviv, naopak s vysokým obsahem zdraví prospěšných lykopenů.

Chcete si užít pocit dlouhotrvající svěžesti? Můžete s oblíbenými žvýkačkami Mentos s příchutí citrónu. Jsou bez cukru, s lahodnou tekutou náplní a s výtažkem ze zeleného čaje. Praktické balení obsahuje 15 ks žvýkaček a hravě se vejde do kabelky nebo batohu. Neváhejte a vyzkoušejte!“

Více informací k boxům a recenzním najdete na www.novinkyschuti.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Kávová panna cotta – recept, který si okamžitě zamilujete

O tomhle italském dezertu už jste určitě slyšeli. Ochutnat ho můžete v každé lepší cukrárně a restauraci. Většinou je však k dostání panna cotta s malinami nebo s jahodami. Pokud ale i vy rádi zkoušíte nové chutě, dejte šanci kávové panna cottě do skleničky!

číst dále ...

Podzimní recepty s kvalitními potravinami

Léto je za námi a na dveře již klepe podzim. Stromy a keře začínají hrát různými barvami, zemědělci sklízejí jedny z posledních druhů zeleniny a ovoce a příroda se začíná připravovat na první mrazíky, které co nevidět dorazí. S příchodem chladnějších dnů postupně měníme nejen svůj šatník, ve kterém se začínají objevovat bundy a kabáty, ale i náš jídelníček začíná obsahovat více pokrmů, které zasytí a zahřejí. A právě proto jsme si pro vás připravili recepty, které se k tomuto počasí dokonale hodí. Bramboráčky na sádle s křenovým zelím, pečené kuře s rozmarýnovou omáčkou či karamelizovaná jablka s arašídovou drobenkou. Abyste měli vždy jistotu, že kupujete kvalitní suroviny, zaměřte se při výběru potravin na přítomnost log kvality Klasa, Regionální potravina nebo BIO na obalech jednotlivých potravin.

číst dále ...

Nejen na sv. Václava si připijte pivem aneb Střípky z historie zlatavého nápoje

To, že je sv. Václav patron českého národa, víme snad všichni. Možná ale někoho překvapí, že drží svou ochrannou ruku také nad pivovarnictvím. Co si z toho můžeme odvodit? Že i svatí mají rádi pivo. Musíme si ale uvědomit, že pivo dříve bylo úplně jiné. Pojďme si o něm říct pár zajímavostí.

číst dále ...

Bedla jedlá

Bedla jedlá je slovní hříčka, jako botanický druh totiž neexistuje. Všechny bedly ale jedlé nejsou, v ČR roste kolem 90 druhů bedel! Některé mírně jedovaté bedly bývají mohutné, jiné jsou veliké jen několik centimetrů a mohou způsobit lehké i vážné otravy. Měli, bychom sbírat jen bedly, které bezpečně poznáme a rostou v lese. Bedly sbírali už naši předkové a má i lidové názvy, například: paraplíčko, biskupská čepice, paraple, smrha, paloučnice, kuky, palazor.

číst dále ...

Naučte se péct kuře jako mistr

Křupavá kůžička, šťavnaté maso a skvělá chuť. Pečené kuře je na jídelníčku českých domácností stálicí. Umíte ho ale upéct tak, aby se opravdu povedlo na jedničku? Osvěžte si základní postupy a zjistěte, kde při přípravě možná děláte chyby. Každý z nás ročně sní téměř 30 kg drůbežího masa a z velké části se jedná především o kuřecí. Za jeho oblibou stojí hned několik faktorů – je lehce stravitelné, obsahuje hodně bílkovin a méně tuku než jiné druhy masa a najdeme v něm i řadu vitaminů a minerálů jako fosfor, hořčík či železo. Obrovskou výhodou je i jeho variabilita, protože kuře můžeme v kuchyni snadno zpracovat celé. A jak si ho co nejlépe upéct?

číst dále ...

Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky

Červené, zelené nebo žluté, někdy kulaté a jindy zase podlouhlé. Řeč je o šťavnatých paprikách, jejichž přirozená zralost trvá od srpna přibližně do poloviny října, a jsou tak skvělým způsobem, jak si alespoň trochu prodloužit letní sezónu. Navíc vás díky svému vzhledu dokonale připraví i na nadcházející pestrobarevný podzim. Nezbývá, než se pustit do příprav!

číst dále ...

Dejte sbohem podzimnímu nachlazení. Vsaďte na rakytník a dopřejte si pořádnou porci vitamínů!

První chladnější dny mohou pořádně potrápit. Nepříjemnosti v podobě ucpaného nosu, pokašlávání, smrkání nebo nežádoucího pocitu únavy na sebe v upršených dnech nenechají dlouho čekat. Proto stojí za to zamyslet se nad tím, jak nemocem a virům včas předejít, a užít si tak podzim bez starostí a naplno. Vyzkoušejte tentokrát rakytník, sami se přesvědčíte, že to stojí za to!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy