REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Balzerová Eliška

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Herečka Balzerová Eliška má nejraději šoulet …


Upečeme maso z husy, obereme ho, uvaříme předem ve studené vodě namočený hrách a fazole, vložíme na nakrájenou opečenou cibulku, přidáme podušené nasekané houby, ochutíme majoránkou, mletým pepřem, solí a česnekem a dáme zapéci do trouby. Podáváme s kyselou okurkou nebo s kyselým zelím.

Na Vánoce ráda peče vanilkové rohlíčky. Má ráda krásně prostřený vánoční stůl a sváteční oblečení a všechno hezké kolem vánoc.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy