REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zpracování rybízu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Nevíte co se záplavou rybízu na vaší zahrádce? Nezoufejte a klikněte na některý z našich odkazů, ten vás přenese přímo do kategorie daného receptu a vy se můžete po dobré přípravě pustit do boje se zpracováním rybízu.


Nezapomeňte však, že nejlépe chutná přímo utržený z keříku, či stromku a krásně se vyjímá i na letním stole pod slunečníkem. Mňam a dobrou chuť!

Rybíz, jeho zpracováníRecepty:

Šťáva z černého bezu

Šťáva z červeného rybízu

Šťáva z černého rybízu

Džem z černého rybízu

Marmeláda z červeného rybízu

Rybízový džem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy