REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zažijte v Globusu nákup nové generace

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Už jste někdy přemýšleli nad tím, jaké by to bylo nakupovat rovnou do tašky a nezdržovat se zbytečným vykládáním zboží na pokladní pás a čekáním u pokladny? Tento sen se nyní stává realitou díky službě Scan&Go, kterou svým zákazníkům nabízí hypermarkety Globus.


Systém Scan&Go představuje naprostou revoluci v nakupování. Jedná se o bezplatnou službu samoobslužného nakupování, díky které nebudete muset čekat u pokladny, ani vykládat zboží na pokladní pás. Službu Scan&Go jako jediný všem svým zákazníkům nabízí Globus. Nákup nové generace si můžete vyzkoušet ve všech hypermarketech po celé České republice.

 

 

Jak to funguje?

Na začátku nákupu si za použití své zákaznické karty Globus Bonus vyzvednete mobilní ruční skener a poté už můžete rovnou vyrazit nakupovat. Skenerem budete snímat čárové kódy u jednotlivých produktů, které pak můžete vkládat přímo do své nákupní tašky. Na displeji přístroje vždy uvidíte kromě ceny právě skenovaného zboží i aktuální celkovou hodnotu. Díky této funkci budete mít nákup po celou dobu zcela pod kontrolou.

 

 

Samotný proces skenování je velice snadný a zvládnou ho i ti, kteří zrovna nepatří mezi fanoušky technologických vychytávek. Službu si díky jednoduchému ovládání oblíbí i senioři, ti navíc ocení i to, že se zbytečně nemusí ohýbat při skládání zboží na pás a zase zpět do nákupního vozíku po zaplacení. Pokud v průběhu nákupu dojde k jakýmkoliv nejasnostem, vždy se můžete obrátit na proškolený personál, který vám rád pomůže. Na závěr zboží zaplatíte u speciálních pokladen Scan&Go, jejichž ovládání je stejně intuitivní jako obsluha samotného skeneru. Díky Scan&Go výrazně zkrátíte dobu nákupu o čekání u pokladny a čas strávený vykládáním zboží na pokladní pás.

Pokud ještě zákaznickou kartu nemáte, můžete se zaregistrovat v kterémkoliv hypermarketu nebo Baumarktu Globus nebo z pohodlí domova na www.globusbonus.cz. V obou případech vám to zabere jen pár minut. Pokud se zaregistruje online, svou kartu si vyzvednete na Informacích ve vybraném hypermarketu.

 

 

Soutěžte s Globusem! Pozor, krátkodobá soutěž. Info zde: Soutěž o vouchery s Globusem na naší stránce na Facebooku!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Cold brew třikrát jinak aneb osvěžující letní drinky, které zvládnete doma

Že ještě neznáte cold brew? Za studena extrahovaná káva chutná příjemně sladce, v lednici vám vydrží déle než týden a zvládne ji připravit opravdu každý. Navíc ji můžete přizpůsobit svým vlastním chutím – stačí přidat pár zajímavých ingrediencí a osvěžující kávový drink je na světě. Jediné, co kromě kávových zrn budete potřebovat, je kvalitní mlýnek na kávu, dostatečně velká sklenice a papírový filtr.

číst dále ...

Prague mussel week odstartoval. Zapojí se Les Moules, Bruxx i Grandhotel Pupp

Týden od 21. do 27. září patří v desítkách restaurací holandským slávkám. Druhý ročník festivalu Prague mussel week nabízí zvýhodněná mušlová menu připravená skutečnými kulinářskými esy. Zapojili se například Les Moules, Bruxx či Grandhotel Pupp. Recepty na slávkové pochoutky od šéfkuchařů zapojených restaurací jsou dostupné i na webu PMW.

číst dále ...

Začíná sezóna moštů! Co o nich potřebujete vědět?

Máte rádi ovoce? Pak jste nejspíše propadli jedinečné chuti ovocných šťáv. Můžete si je kupovat u farmáře, v obchodech, nebo třeba i v restauracích, když toužíte po něčem zdravějším. Jak se vůbec vyrábějí? Může být základem i mražené ovoce? Je nějaký rozdíl mezi moštem, džusem a nektarem? Je zakalený mošt vadný? Na tyto a více otázek odpověděl Akademii kvality doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., vedoucí Ústavu konzervace potravin, VŠCHT Praha.

číst dále ...

Kolikrát za týden doma vlastně vaříme?

Jak často Češi doma vaří nějakou tu dobrotu? Vaříme doma každý den, nebo jen občas? Nebo snad doma uvařit nějaký ten dobrý oběd nebo večeři, na to již my Češi nemáme vůbec čas?

číst dále ...

BistRAWveg: Tipy na chutné raw recepty, když člověka honí mlsná

Raw neboli syrová strava je jedním ze stylů stravování. Pokud člověka popadne chuť na sladké, je takříkajíc doma. Nepečené dorty a koláče s troškou umu a správných surovin lze zvládnout připravit v domácí kuchyni. Ve spolupráci s odborníky z BistRAWveg některé recepty a postupy odhalujeme.

číst dále ...

Ponechejte si chuť léta klidně po celou zimu

Jablka, hrušky, švestky nebo třeba broskve. V létě a na podzim máme k dispozici velké množství ovoce, které bychom si rádi „zakonzervovali“ na horší časy. Jedním ze způsobů, jak plody uchovávat a připomenout si tak vůni léta a podzimu kdykoli, je sušení. V ovoci se zachová velké množství vitamínů a svou chutí pak obohatí nespočet jídel – od nákypů, smoothie, granolu až po snídaňové kaše.

číst dále ...

10 tipů, jak si vybrat kvalitní a zdraví prospěšný olivový olej

Olivovníky a olivy se pěstují a kultivují již několik tisíciletí. Olivový olej je jedním ze základních kamenů středomořské kuchyně. Má velmi pozitivní vliv na zdraví člověka a také díky němu se obyvatelé Středomoří dožívají vyššího věku a trápí je méně nejen kardiovaskulárních nemocí. Velmi ale záleží na kvalitě oleje.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy