Velikonoce si jenom těžko umíme představit bez nadýchaného beránka, nazdobených kraslic nebo tradiční nádivky z kopřiv a poctivého uzeného. Pro voňavou uzenou pečeni od tradičního českého výrobce Uzeniny Příbram, která skvěle doplní nadýchanou nádivku, si letos můžete dojít do řeznictví ZEMAN maso-uzeniny.
Na velikonočním stole by rozhodně neměla chybět velikonoční nádivka, lidově nazývaná hlavička nebo také sekanice, jejíž neodmyslitelnou součástí jsou kopřivy a kvalitní uzené maso. Různé druhy šťavnatého a voňavého uzeného, které se hodí jak do nádivky, tak i jako pohoštění pro koledníky, nabízí tradiční řeznictví ZEMAN maso-uzeniny.
Užijte si Velikonoce a naservírujte na sváteční tabuli typické uzené pochoutky.
Uzenou pečeni s kostí od tradičního výrobce Uzeniny Příbram zakoupíte v řeznictvích ZEMAN maso-uzeniny od 89 Kč/1 kg.
Recept k článku: Tradiční velikonoční nádivka s kopřivami
Recept se objeví po kliknutí na název receptu nebo jeho fotografii!
Velikonoce jsou za dveřmi. Hospodyňky by měly zbystřit
Velikonoce v Evropě: koledníci nepohrdnou štamprlí ani hledáním ztraceného piva