REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Slavnostní velikonoční menu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recepty logicky poskládané do slavnostního velikonočního jídelního lístku. Níže uvedená menu slouží pouze k inspiraci, nejsou to striktní seznamy, které by se musely doslovně ctít!


Aperitiv:

Cinzano bianco s citrónem

Předkrm:

Lososové noky se zeleninovým chřestem ,

bílé víno: Sylvánské zelené, oblast …… , ročník …..

Polévka:

Žampiónový krém se špenátovými bagetkami ,

bílé víno: Sylvánské zelené, oblast …… , ročník …..

Hlavní chod:

Dušená telecí pečeně se zeleninou a těstovinami ,

růžové víno: Cabernet Sauvignon rosé, oblast …… , ročník …..

Dezert:

Vanilková zmrzlina s palačinkou ,

sekt (demi-sec) a káva

Digestiv:

Brandy, Fernet

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy