REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Salente Ario, fritéza a tlakový hrnec v jednom

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Multifunkční elektrický hrnec Salente Ario ztělesňuje moderní vaření pro 21. století. V hrnci uvaříte své oblíbené pokrmy zdravě, snadno a rychle. Elektrické hrnce nabízí jednoduchý a zdravý způsob přípravy pokrmů. Díky svým automatickým funkcím navíc v kuchyni dokážou ušetřit čas i práci. Multifunkční elektrický hrnec s horkovzdušnou troubou Salente Ario zastoupí hned 11 zařízení. Můžete být použit jako horkovzdušná trouba na pečení, tlakový hrnec, pomalý hrnec, rýžovar, jogurtovač, vařič vajíček, ohřívač jídla, pánev na smažení nebo restování, napařovací hrnec, sterilizátor nebo hrnec na přípravu dušeného masa. Trouba využívá oběhu vzduchu v nádobě, není třeba přidávat litry oleje ani při smažení lupínků či hranolků.


Příjemným překvapením je i spotřeba elektrické energie, díky rychlejšímu, účinnějšímu vaření a možností přípravy hlavního jídla zároveň s přílohou dokáže být efektivnější až o 80%. Zároveň se stará i o vaši bezpečnost a splňuje náročnou GS certifikaci. Multifunkční hrnec Ario je opatřen devíti ochrannými prvky a chytrou elektronikou, díky které sám se ohlídá, takže se už nikdy nebudete bát vařit pod tlakem a nechat hrnec samotný v místnosti. Systém kontroly uzamykání krytu dovolí vytvářet tlak pouze v případě, je-li kryt hrnce bezpečně uzavřený. Opačně Vám systém nedovolí otevřít víko hrnce dříve, než klesne tlak na minimum.

 

 

Celé zařízení Salente Ario je přizpůsobeno pro co nejsnadnější ovládání, můžete využít 18 přednastavených programů vaření a 12 programů pečení stisknutím jednoho tlačítka. Troubu je možné také nastavit manuálně na libovolný čas a stupeň pečení. Velký podsvícený LCD displej Vám dodá potřebný přehled nad vařením. Všechny ovládací prvky jsou v českém jazyce včetně návodu a jako bonus je přiložená i obrázková kuchařka s více než třiceti druhy různých receptů pro tlakové vaření i pro pečení v horkovzdušné troubě. Zabudovaný časovač vám umožní nastavit odložený start vašeho vaření v 30 minutových intervalech až o 24 hodin. Je tedy jen na Vás, kdy chcete mít váš pokrm hotový.

V základním balení multifunkčního hrnce Salente ARIO naleznete řadu doplňků, které umožní zařízení využít v plném rozsahu. Skleněná poklička, odměrka, lžíce, stojánek, fritovací košík a parní stojánek. Díky dodávanému nerezovému košíku můžete dělat hlavní chod zároveň s přílohou.

 

Příklad použití viz videa s recepty:

 

Dostupnost a cena

Multifunkční hrnec Salente Ario je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 5190 Kč včetně DPH.

 

Technické parametry a specifikace:

  • 11v1: horkovzdušná trouba na pečení, tlakový hrnec, pomalý hrnec, rýžovar, jogurtovač, vařič vajíček, ohřívač jídla, pánev na smažení nebo restování, napařovací hrnec, sterilizátor, hrnec na přípravu dušeného masa
  • Vnitřní hrnec vyjímatelný vyrobený z kvalitní nerezové oceli – vhodné do myčky
  • Nádoba o objemu 6l – umožňuje vaření pro celou rodinu
    Hlavní chod můžete vařit s přílohou v jednom hrnci díky nerezovému košíku
  • 18 jednoduchých programů na vaření: Ovesné kaše, Polévka, Drůbež, Jogurt, Vejce, Fazole/Chilli, Rýže, Tlakové vaření, Maso/Dušení, Dezert, Pomalé vaření, Pára, Restování, Luštěniny, Hovězí, Veprové/žebírka,Risotto, Zelenina.
  • 12 programů smažení a pečení
  • Možnost nastavení odloženého startu
  • 9 ochranných prvků pro bezpečné vaření – GS certifikace
  • Velký a přehledný LCD displej s podsvícením
  • Ekologické vaření – ušetříte čas i peníze, o 80% nižší spotřeba elektrické energie
  • Velmi snadná obsluha i ovládání
  • Multifunkční – bohaté příslušenství – skleněná poklička, nerezový košík, odměrka, lžíce, stojánek, fritovací košík, parní stojánek
    Menu, tlačítka, návod i kuchařka v českém jazyce
  • Rozměry: 34 × 32 × 35 cm
  • Hmotnost: 6,1 kg
  • 230V
  • Nerezová nádoba 6 l
  • Výkon 1000 W hrnec / 1500W trouba
  • Barevné provedení: černo-nerezové
 

 

 

Balení obsahuje:

  • Hrnec
  • Tlakové víko
  • Horkovzdušná trouba – víko
  • Vnitřní nerezová nádoba 6 l
  • Kondenzační nádobka
  • Odměrka
  • Košík z nerezové oceli
  • Poklice z tvrzeného skla
  • Stojan
  • Košík na fritování
  • Lžíce
  • Parní stojan
  • Kuchařka
  • Stojan na troubu
  • Návod
  • Napájecí kabel
 

Web: https://www.salente.cz/ariocz

Facebook: https://www.facebook.com/Salente.cz/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCeVZ6f8voV9Iy-oDPW-rPXw

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

12 nejlepších receptů z medvědího česneku

Medvědí česnek je poslední roky novým hitem českých kuchyní a to především v jarním období, kdy se objevuje hlavně v lužních lesích na bohatých půdách, kde vytváří doslova kobercové porosty. Najdeme ho od března do května, pak zasychá a jeho růst přestává. Ovšem pokud si medvědí česnek naložíte, můžete ho používat po celý rok! V tomto našem výběru najdete několik nejlepších vyzkoušených receptů na medvědí česnek, ale také recepty na pokrmy ochucené právě tímto pokladem, medvědím česnekem.

číst dále ...

Lahodný listový špenát – zkuste jej trochu jinak

Než začnou letní paprsky opravdu silně hřát, objevíte na trzích i v supermarketu lahodný čerstvý listový špenát. A že nevíte, jak s ním naložit nebo vám připadá fádní? Opak je pravdou! Připravíte z něj perfektní přílohu i dokonalý salát. Inspirujte se našimi tipy.

číst dále ...

Čarujte s kedlubnou a připravte netradiční dobroty

Kedlubna, tvrdá a šťavnatá zelenina, jejíž čas přichází v květnu. Také ji milujete čerstvou a křupavou a vždy vás pak bolí břicho? Není divu, na žaludek umí být pěkně těžká. Co takhle z ní ale připravit lehčí a zajímavější pokrmy, které překvapí třeba nečekanou návštěvu? S kedlubnou se dá totiž v kuchyni přímo kouzlit! A že jste dosud nevěděli jak? My vám to ukážeme.

číst dále ...

Víte, jak správně opékat špekáčky?

Že opékání buřtů není žádná věda? Na první pohled by to tak mohlo vypadat. V Česku jsme se za těch pár generací na tuhle oblíbenou letní večeři stali profíky. Jestli chcete zažít tak chutný táborák jako kdysi, držte se našeho návodu. Podíváme se na rozdíl mezi špekáčkem a buřtem, ukážeme si, jak na správné naříznutí a poradíme, kde se vám špekáček nejlépe opeče.

číst dále ...

Do roku 2030 bude 25 procent půdy v ekologickém zemědělství, rozhodla Evropská komise

Až čtvrtina veškeré zemědělské půdy by do roku 2030 měla být v členských státech Evropské Unie ekologicky obhospodařována. Rozhodla o tom na dnešním jednání Evropská komise. Vedle toho by se měla posílit poptávka po biopotravinách například prostřednictvím odbytu ve veřejném stravování. Oba cíle jsou součástí aktuálně projednávané strategie známé pod názvem European Green Deal. Odborníci i ekologičtí zemědělci opatření vítají.

číst dále ...

Hořkokyselý ledový čaj (nejen) pro hejtry v Bageterii Boulevard

Vítězství ve výzvě o nejlepší bagetu v soutěži MasterChef Česko nemohou Pavlíně Lubojatzky někteří internetoví diskutéři zapomenout. (Nejen) pro hejtry si připravila Bageterie Boulevard odpověď v podobě limitované edice hořkokyselého čaje, určeného pro všechny „zahořklé a vykyslé“, kteří by se jím měli zchladit a s čistou hlavou dát šanci Vítězné bagetě.

číst dále ...

Letos na gril: jedině mleté kuřecí maso

Kuřecí maso patří mezi nejoblíbenější druh masa. Je chutné, lehce stravitelné a obsahuje mnoho tělu prospěšných látek. Drůbežářský závod Klatovy nabízí Kuřecí mleté maso stehenní 100% masa, které nyní můžete zakoupit v obchodech Lidl, Tesco Kaufland. Díky kvalitnímu zpracování a dodržování přesných zásad při zpracování výrobku se jedná o jedno z nejkvalitnějších mletých mas na českém trhu. Šťavnatý, chutný a přitom lehký hamburger z Drůbežářského závodu Klatovy je vrcholem každé grilovací sezony. A navíc: najdete zde i tipy na veřejná grilovací místa ve vybraných městech České republiky!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy