REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Rio Mare Insalatissime je skvělý parťák na cesty i do kuchyně

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Když vás tlačí čas, když vás honí mlsná, když chcete něco pro zdraví, když hledáte něco na výlet… Rio Mare Insalatissime je vždycky po ruce s lahodným zdravým řešením. Skvěle nahradí běžné svačiny na cestách a letních výletech, takže si pochutnáte na túře, na chalupě, na pikniku i s výhledem na moře. Vyberte si tu pravou kombinaci chutí, která vám vylepší dovolenou. Jednoduše otevřete a pusťte se do skvělého letního salátu.


NOVINKA V RODINĚ Rio Mare Insalatissime

 

Rio Mare Insalatissime – Tuňákový salát s CIZRNOU, populární luštěnou, kterou zná lidstvo už 7 tisíc let! Má všestranné využití, skvěle chutná a hlavně zaujímá nenahraditelné místo ve zdravé výživě. Obsahuje totiž velké množství vlákniny, bílkoviny, kyseliny listové, vitamínu B či železa. Cizrna pomáhá udržovat správnou hladinu cukru v krvi, napomáhá snižování krevního tlaku a cholesterolu, zlepšuje trávení a přispívá ke zlepšení imunity. Kromě toho neobsahuje lepek. Často se doporučuje při dietách, protože pomáhá krotit chuť na jídlo a dodává pocit sytosti.

Vyhládlo vám a máte chuť na pořádný salát? Stačí pár minut, správní pomocníci po ruce a RYCHLÝ LETNÍ SALÁT je hotov doslova za pár minut! Recept najdete v naší databázi internetové kuchařka ReceptyOnLine.cz zde: Rychlý letní tuňákový salát

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte https://www.riomare.cz/, nebo se staňte našimi fanoušky na https://www.facebook.com/RioMareCesko/.

 

Další skvělé recepty na svačinové saláty najdete také v naší internetové kuchařce v kategorii receptu: Svačinové a dezertní saláty…

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Nejlepší pomocníci do kuchyně pro profesionální i domácí použití

Plnička klobás Kdo by neměl rád klobásy. Směs na dobrou klobásu je opravdu jednoduché vyrobit, jelikož se skládá pouze z kvalitního mletého masa libového i tučného a různých směsí koření. Dá se vyrobit v podstatě s jakékoliv masa i ze směsi různých druhů. Zásadním problémem při přípravě klobás a jitrnic je ale plnění klobás. Špatně se odhaduje množství směsi tak, aby v klobáse nebyly vzduchové bubliny a zároveň aby nepraskla. V tom pomůže plnička klobás, která je určená do profesionální kuchyně, ale i na domácí výrobu. Ocení ji každý zejména během zabíjačky, kdy se připravují jelita a jitrnice opravdu ve […]

číst dále ...

Oblíbený letní dezert třikrát jinak. Kouzlete s ovocem!

Připravte si na odpolední posezení s přáteli lahodný a svěží zákusek, díky kterému z vás bude hvězda každé domácí party. Kombinace křupavého těsta s nadýchaným krémem a letním ovocem vás svou chutí i vůní spolehlivě dostane do prázdninové nálady. Přinášíme hned tři recepty na pečenou i nepečenou variantu.

číst dále ...

Nastává období slaďoučkých malin, vyzkoušejte je v originálních receptech

Léto je v plném proudu a konečně je k dostání lokální ovoce, na které jsme všichni tak dlouho čekali. Maliny – tyto šťavnaté bobulky jsou výborné samy o sobě, ale co je tentokrát zkusit ještě jinak? Propojte jejich perfektní sladkokyselou chuť s jinými ingrediencemi a překvapte své nejbližší během večerního posezení na terase pokrmy s neotřelými kombinacemi.

číst dále ...

Fenomén jménem Cava

Španělská cava se začíná čím dál častěji objevovat v hledáčku českých milovníků šumivých vín, a po boomu italského prosecca se i ona možná dočká své zasloužené chvilky slávy u nás. Cava, stejně jako Champagne, smí pocházet pouze ze zákonem určených oblastí, kterých je osm, přesto 95 % výroby sídlí v oblasti Penedes.

číst dále ...

Sezóna rajčat v plném proudu. Ponechte si jejich výtečnou chuť po celý rok

Konec srpna vždy znamená jediné – sezóna rajčat se bude blížit do finále. Pokud toužíte po tom, abyste si jejich výtečnou chuť ponechali i o něco déle, můžete se pokusit o výrobu domácího kečupu, pesta nebo oblíbených sušených rajčat. Přinášíme tipy na recepty, které budete milovat. Dbejte ale na to, abyste pro své dobroty vybírali kvalitní suroviny.

číst dále ...

Chuť moře se vrací. V září zahajuje třetí ročník festivalu Prague Mussel Week

Hlavní město v září hostí třetí ročník úspěšného food festivalu Prague Mussel Week, který přiveze do Česka chuť moře a celkem 23 tun holandských slávek. Milovníkům dobrého jídla se nabízí příležitost ve dnech 13. až 19. 9. ochutnat pokrmy z čerstvě nalovených mušlí ve více než sedmdesáti vybraných restauracích. Na webových stránkách akce si zájemci mohou vygenerovat voucher, se kterým lze využít 1+1 porci slávek zdarma.

číst dále ...

Kofi-Kofi: Budování franšízingových poboček nám dává smysl

Milovníkům kávy asi netřeba představovat společnost Kofi-Kofi. Ostatní možná zbystří, když napovíme, že se jedná o mobilní stánky s kávou, které jsou v retro stylu a obslouží vás v nich mladí usměvaví studenti. Letos v srpnu to bude 10 let, kdy do ulic Brna vyjel první KofiTruck. Následovala Praha, Olomouc, Plzeň a také Znojmo. O tom, jak celý projekt vznikl jsme si povídali s jedním ze zakladatelů, Igorem Slavíkem.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy