REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vaječný Plum Saur

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Speciální drink připravil barman roku 2015 – Milan Zaleš. Drink pro opravdové gurmány díky je vaječnému bílku krémový, nadýchaný a má úžasně hustou pěnu.


Ingredience:
4 clSt. Nicolaus Jubilejná Švestka
2,5 clčerstvé citrónové šťávy
2 clvaječného bílku
1 cldomácího švestkového sirupu
A dále:
sušená švestka
párátko
šejkr

Postup:

1. Bílky, citronovou šťávu, švestkový sirup a St. Nicolaus Jubilejná Švestka smícháme v šejkru s kostky ledu a řádně promícháme
2. Podáváme ideálně do předem vychlazeného skla již bez ledu
3. Ozdobíme sušenou švestkou na párátku.

Doporučení:

Vaječné bílky zažívají boom i v barmanství. Ingredience, které se někteří obávají, avšak zcela zbytečně, je skutečně geniálním tahem barmana Milana Zaleše. Drink je díky vaječnému bílku krémový, nadýchaný a má úžasně hustou pěnu. Báječně se hodí pro posezení s přáteli, které tímto drinkem naprosto ohromíte.

Poznámka:

Zdroj: St. Nicolaus.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy