REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pařížské tango

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Míchaný nápoj z třešňového a klasického bílého Metropolu s jablečným džusem a limonádou. Podávaný s ledem, zdobený plátkem jablka.


Ingredience:
4 clMetropol Bianco
2 cl Metropol Cherry
1 dljablečného džusu
1 dl sprite/7UP
pěkné jablko na ozdobu

Postup:

1. Připravíme si sklenici naplněnou ledem 2. Oba druhy Metropolu, džus a sprite nebo UP postupně nalijeme do sklenice typu long
3. Ozdobíme měsíčkem jablka a podáváme.

Poznámka:

Zdroj: Bohemia Sekt.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy