REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mátový punč s peprminotvým likérem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký punč připravený ze spařených listů čerstvé máty, kostiček jablek nebo hrušek, medu a zelené.


Ingredience:
4 clpeprmintového likéru tzv. zelené
1,5 dlhorké vody
1 ksjablka nebo hrušky
1-2 lžičkytekutého medu
1 hrstčerstvých lístků máty
citronová šťáva
skořice
badyán

Postup:

1. Jablko nebo hrušku omyjeme pod studenou tekoucí vodou, zbavíme jadřince a nakrájíme na kostičky, ty zakápneme citronovou šťávou
2. Do vysoké silnostěnné sklenice nalijeme likér, přidáme med, lístky máty, koření a kostičky ovoce, vše zalijeme vařící vodou
3. Horký punč ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy