REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fernetový flip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V šejkru připravený nápoj z brandy, fernetu, malinového cukru, žloutku a cukru.


Ingredience:
4 clbrandy
1 clfernetu
1 lžícemalinového cukrového sirupu
1 lžícecukru
1 ksvaječného žloutku
vlašské ořechy
led
šejkr, barové sítko
cognag - buclaté sklo

Postup:

1. Do šejkru naplněného do třetiny ledem nalijeme brandy, fernet, cukrový malinový sirup a přidáme cukr a žloutek
2. Vše krátce ale razantně promícháme
3. Přecedíme do buclaté sklenice
4. Posypeme nastrouhanými vlašskými ořechy.

Poznámka:

Příprava malinového sirupu viz: Malinový cukrový sirup.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy