REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Crimson sunset

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvěle chutná i vypadá tento koktejl z ginu a portského vína.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl - 2 cl)
2 dílyginu
1/2 díluportského (tawny)
2 lžičkycitronové šťávy
1/2 lžičkygrenadiny
led
šejkr
koktejlová sklenice
barmanské sítko

Postup:

1. Šejkr z poloviny naplníme ledem
2. Přidáme gin a citrónovou šťávu, důkladně protřepeme
3. Přecedíme do koktejlové sklenice
4. Grenedinu kápneme doprostřed nápoje a portské dolijeme opatrně na povrch.

Poznámka:

Grenadina – červený sirup z granátových jablek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy