REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Between the sheets

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V překladu „mezi prostěradly“. Tento koktejl je nejlépe konzumovat po jídle. Skládá se z brandy, bílého rumu, Cointreau a citrónové šťávy.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
1,5 dílubrandy
1 dílbílého rumu
1 dílCointreau
0,5 dílucitrónové šťávy
spirálka z citrónové šťávy
kostky ledu
šejkr
barové sítko
koktejlová sklenice

Postup:

1. Šejkr do poloviny naplníme kostkami ledu
2. Nalijeme brandy, rum, Cointreau a citrónovou šťávu, velmi důkladně protřepeme
3. Přecedíme do koktejlové sklenice
4. Zdobíme spirálkou z citrónové kůry.

Poznámka:

Cointreau – Vyrábí se podle přísně tajné receptury, v zásadě spojením neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Má příjemnou pomerančovou vůni, intenzivní kořeněnou a zároveň sladkou chuť.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy