REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Artist´s special

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ovocný koktejl se skotskou whisky, oblíbený ve 20 letech minulého století.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
1 dílskotské whisky
1 dílšery
1/2 dílugrenadiny
1/2 dílucitrónové šťávy
kostky ledu
šejkr
koktejlová sklenice
barové sítko

Postup:

1. Šejkr do poloviny naplníme ledem 2. Nalijeme do něj citrónovou šťávu a grenadinu
3. Přidáme šery a skotskou whisky, důkladně protřeseme
4. Přecedíme do koktejlové sklenice.

Poznámka:

Grenadina – Červený sirup z granátových jablek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy