REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninový hot dog s balkánským sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozkrojené pečivo plněné horkou směsí dušeného lilku, cukety, rajčat a protlaku. Podávané s ledovým salátem, sypané sýrem.


Ingredience:
1 kshousky na hotdog nebo větší bagety
4 kscherry rajčat
1/2 kscibule
4 lžícekoleček cukety
4 lžícekostiček lilku
2 lžícebalkánského sýru
2 lžičkyrajského protlaku
sušený česnek
pepř
olej
sůl
A dále:
listy ledového salátu

Postup:

1. Na oleji orestujeme cibulku, když zezlátne, přidáme kostičky lilku
2. Po 10 minutách dáme na pánev kolečka cukety a po pěti minutách osminky rajčete
3. Zarestujeme a přidáme lžičku protlaku, osmahneme, nakonec vmícháme podle chuti česnek, pepř a sůl
4. Hovou směsí plníme rozkrojené pečivo, přidáme salát
5. Nakonec sypeme strouhaným balkánským sýrem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy