REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zeleninová detoxikační polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zeleninová polévka vhodná ke konzumaci při celkovém detoxikaci organismu.


Ingredience:
1/2 šálkunakrájeného květáku
1/2 šálkunakrájené brokolice
1/2 šálkunakrájeného celeru
1/2 šálkunakrájené petržele
1/2 šálkunakrájené mrkve
1/3 šálkurýže Basmati
3 kscelého pepře
1 kshřebíčku
1,5 lvody
asi 2,5 cm čerstvého zázvoru
špetka mletého pepře
špetka mleté papriky
sůl

Postup:

1. Do většího hrnce nalijeme vodu, kterou pak přivedeme k varu
2. Zázvor oloupeme a nakrájíme na 4-5 kousků, vložíme do vody, přikryjeme poklicí a necháme vřít na mírném zdroji tepla
3. Zatím, co se vaří zázvor, propláchneme rýži a okapanou ji nasypeme do polévky, zesílíme zdroj tepla a vaříme
4. Očištěnou pokrájenou zeleninu přidáme k rýži do vody a vaříme tak dlouho, až zelenina i rýže změkne
5. Polévku dochutíme kořením a můžete ji začít konzumovat.

Poznámka:

Více o detoxikaci organismu najdete zde: Detoxikace organismu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy