REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tajemství nejlepšího nálevu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tip na jeden z nejlepších nálevů určený ke sterilaci zeleniny.


Ingredience:
425 gpískového cukru
30 gsoli
4 lžícehořčičného semene
1 lžícedrceného kmínu
6,5 dlocta (8 %)
1 kssáčku přípravku Deko (100 g)
2 lvody

Postup:

1. Do vody dáme cukr, sůl, vrchovaté lžíce hořčičného semene a kmín
2. Uvedeme do varu
3. Teprve v této fázi přidáme ocet
4. Jakmile začne vařit, přidáme Deko, promícháme 5. Vaříme ještě 5 minut
6. Odstavíme a přecedíme.

Poznámka:

Více viz. škola vaření: Konzervování, sterilace, zavařování.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy