REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Řecký dresink

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Směs hořčice s olejem a octem. Ve vzhledu, vůni a chuti vyniká hořčice doplněná kečupem s jemnou vložkou z rozsekaných oliv a cibule.


Ingredience:
Na 500 g
225 golivového oleje
75 ghořčice
75 goctu
50 gkečupu
50 gcibule
40 goliv
20 gsoli
1,5 gmletého pepře

Postup:

1. Hořčici promícháme s pepřem a solí
2. Postupně zašleháváme olej
3. Nakonec dresink rozředíme octem
4. Přidáme kečup a pastu z jemně rozsekaných oliv a cibule.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy