REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Majonézový dresink s tuňákovým krémem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dresink připravený z tuňákového krému Rio Mare Paté, hořčice, majonézy a citrónové šťávy.


Ingredience:
125 gmajonézy
75 gtuňákového krému Rio Mare Paté
25 gplnotučné hořčice
15 gcitronové šťávy

Postup:

1. Z majonézy, tuňákového krému Rio Mare Paté, hořčice a citrónové šťávy metličkou vyšleháme dresink
2. Uložíme ho do lednice vychladit
3. Tento dresink podáváme jako součást zeleninových salátů servírovaných s rybím masem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy