REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Liptovský sýr III.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Domácí sýrová pomazánka vyrobená ze slovenské brynzy, tvarohu, másla, zakysané smetany, mleté papriky, hořčice, soli a cibule.


Ingredience:
150 gtvarohu
120-150 gbrynzy
100 gmásla
1/2 kelímkuzakysané smetany, nebo i více
1 lžícemleté sladké papriky
1 kscibule
trochu plnotučné hořčice
černý pepř
sůl

Postup:

1. Brynzu rozmícháme s povoleným máslem a tvarohem
2. Přidáme zakysanou smetanu, ochutíme solí, paprikou a hořčicí
3. Nakonec přidáme cibuli nakrájenou nadrobno, vše důkladně promícháme
4. Necháme v lednici uzavřené v nádobě, nebo přikryté potravinářskou fólií 3-4 hodiny odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy