REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahody v medu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jahody zalité cukrovým roztokem smíchaným s medem.


Ingredience:
250 g a vícečerstvě nasbíraných jahod
2-4 lžícemedu
1-2 lžícemoučkového cukru
dle potřebyvody
menší sklenice s uzávěrem

Postup:

1. Cukr svaříme s malým množstvím vody tzv. na nit
2. Přilijeme do medu, aby vznikl hodně hustý roztok
3. Oprané, očištěné jahody skládáme do sklenic a každou vrstvu zalíváme medovým roztokem
4. Důkladně uzavřeme a skladujeme jen krátce.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy