REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečná přesnídávka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jedna z variant přípravy domácí dětské přesnídávky.


Ingredience:
jablka
jiné druhy ovoce (není nutné)
voda na omytí a podlití ovoce
skleničky od dětské výživy

Postup:

1. Omytá jablka a případně jiné druhy ovoce pokrájíme, zbavíme jadřinců, pecek …
2. Přidáme cukr, podlijeme vodou a trochu podusíme
3. Plníme do sklenic a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 °C.

Doporučení:

Do dětské výživy můžeme přimíchat dle chuti cukr.

Poznámka:

Více také viz: Konzervace, zavařování, sterilace.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy