REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Brynzová pomazánka se smetanou a česnekem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá a jednoduchá pomazánka z ovčího sýra ochucená rozetřeným česnekem a zjemněná kysanou smetanou.


Ingredience:
125 gbrynzy
100 gkysané smetany
1-2 ksstroužku česneku
pepř

Postup:

1. Brynzu rozmačkáme vidličkou
2. Přidáme k ní zakysanou smetanu a utřený česnek
3. Vyšleháme nebo řádně promícháme
4. Dochutíme pepřem a podáváme s jarní cibulkou i čerstvou cibulí namazené na pečivu.

Doporučení:

Do pomazánky můžeme přidat i mletý kmín, sladkou nebo uzenou papriku a čerstvé bylinky (pažitka, petrželka).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy