REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Borůvky jako polotovar

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Borůvky zalité převařenou vodou, sterilované, vhodné jako polotovar například do borůvkových koláčů, borůvkových knedlíků …


Ingredience:
Na láhev o oběmu 0,7 l:
0,3 lvody
sklenice s uzávěrem

Postup:

1. Borůvky přebereme a postupně dáváme do sklenic
2. Naplněné sklenice zalijeme do jedné třetiny čistou převařenou vodou
3. Sklenice uzavřeme víčky a sterilujeme 10 minut při teplotě 100 °C.

Poznámka:

Více viz. škola vaření: Konzervace, zavařování, sterilace.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy