REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Borůvková zmrzlina II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zmrzlina z borůvek, cukru a kondenzovaného mléka, zjemněná ušlehanou šlehačkou.


Ingredience:
500 gborůvek
2 lžícepískového cukru
1 ksbalíčku vanilinového cukru
1 dlneslazeného kondenzovaného mléka
1-1,5 dlsmetany ke šlehání

Postup:

1. Borůvky přebereme a omyjeme
2. Pak borůvky s pískovým i vanilinovým cukrem a neslazeným kondenzovaným mlékem rozmixujeme
3. Pro zjemnění zlehka vmícháme ušlehanou smetanu
4. Připravenou hmotu nalijeme do vhodné nádoby nebo tvořítek na zmrzlinu a necháme zmrazit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy