REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Novinka DailyMix, revoluce v rychlém a nutričně vyváženém stravování

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Česká značka KetoMix je známá především ve spojení s ketogenní dietou. Nyní ale představuje novinku v podobě nutričně vyváženého jídla s vysokým obsahem proteinů a nízkým glykemickým indexem – plnohodnotné jídlo nové generace DailyMix. Koktejl plný proteinů, vitamínů, minerálních látek a vlákniny je vhodný jako jídlo nejen pro všechny sportovce a aktivní lidi, ale i pro seniory.


DailyMix – plnohodnotné jídlo nové generace

DailyMix koktejl, který je prodáván ve formě prášku, je sám o sobě chuťově neutrální. Stačí jej ale smíchat s vodou a s některou ze sedmi příchutí, podle toho, na co zrovna máte chuť, a plnohodnotné jídlo je hotové. DailyMix neobsahuje škodlivé chemické látky ani přidané glutamáty a vzhledem ke svému složení snadno a rychle doplní tělu všechny živiny. Navíc obsahuje čekankovou vlákninu, která se postará o správnou funkci trávení. DailyMix je perfektní pro vegetariány, sportovce, studenty i starší osoby, kteří potřebují dbát na dostatečný přísun bílkovin a makroživin.

 

 

„Před třemi lety jsme vyvinuli úspěšnou ketogenní dietu KetoMix. Ale už v té době se v našich hlavách začal rodit nápad – vytvořit jídlo nové generace, které tělu poskytne vše, co potřebuje. Kromě všudypřítomné nadváhy je totiž dalším velkým globálním problémem špatná výživa lidí. A tak jsme se do plnění tohoto nápadu pustili. Jedna z klíčových priorit vývoje produktu, kromě špičkového složení, byla i chuť. Proto jsme se vydali cestou neochuceného koktejlu, který bude možné mixovat s různými příchutěmi,“ říká Eva Sroka, marketingová ředitelka značek KetoMix a DailyMix.

DailyMix nabízí výběr ze sedmi příchutí. Volit je možné z ovocných variant typu sladce jemná jahoda, osvěžující výrazná lesní směs, exotický banán nebo kokos. A nechybí ani kořeněná vanilka, velmi oblíbená káva či nepostradatelná čokoláda. V rámci zakoupení produktu DailyMix je k dispozici i tým výživových poradkyň, které jsou připraveny poradit a pomoci s případnými dotazy.

DialyMix všude s sebou

  • Do práce – když nemáte čas na kvalitní jídlo.
  • Na cesty a výlety – jeho příprava je rychlá a jednoduchá.
  • Na doma – když se vám nechce vařit.
  • Na chalupu – snadno se skladuje a má dlouhou dobu trvanlivosti.
  • Pro studenty do školy – rychlá svačina, kterou stihnete i s nabitým rozvrhem.
  • Ke sportu a do posilovny – dodá vašemu tělu dostatek energie.
  • Pro dědu a babičku – kteří potřebují dostatečný příjem vitamínů i minerálů.

Proteionové jídlo DailyMix je dostupné na www.dailymix.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Nejlepší recepty z čerstvých jahod na jednom místě!

Na území Čech se začaly jahody pěstovat poměrně pozdě, až v 19 století a to nejprve v okolí Neveklova na Benešovsku. O rozšíření jahod v Čechách se postaral Rudolf Strimpl. V roce 1896 si nechal od přítele z Ameriky poslat první sadbu polních jahod. Od té doby jahody v Česku zdomácněly. Čerstvé jahody, jako surovina, dnes patří neodmyslitelně do stovky skvělých receptů. My jsme pro vás vybrali pár těch TOP receptů z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz.

číst dále ...

Jací velikáni gastronomie se narodili ve Španělsku? Podívejte se s námi na 3 nejvýznamnější kuchaře světové třídy

Španělsko se může pyšnit nejen bohatou kulinářskou tradicí, ale také řadou talentovaných kuchařů, kteří se stali ikonami světové gastronomie. Jejich kreativita, vášeň a inovace přinesly do gastronomického světa nové chutě a zážitky. Znáte tyto mistry ve svém oboru?

číst dále ...

Kuřecí burger třikrát jinak a vždy na jedničku!

Byly doby, kdy opekání buřtů bylo vrcholem letního grilování, ale naštěstí ty doby jsou dávno pryč. Češi se stali přeborníky v grilování různých druhů mas, uzenin, zeleniny, ovoce, sýrů a dokonce i sladkostí. Pokud jste fanouškem grilování tak jistě víte, co všechno je potřeba pro dokonalý gurmánský zážitek zajistit! Nejde jen o značku grilu a grilovací um kuchaře, protože výslednou chuť a neopakovatelný zážitek z jídla, tvoří právě kvalitní suroviny. Ty není tak jednoduché v dnešní době vybrat, proto je dobré se inspirovat spolehlivými značkami jako je např. Drůbežářský závod Klatovy.

číst dále ...

Probuďte se do jara. Tradiční recepty z kvalitních sezónních surovin, které osvěží vaše smysly

Jaro je v plném proudu. Čas obnovy a nových začátků. Příroda je v rozpuku a na našich loukách se objevuje spousta bylinek a dalších surovin, které jsou skvělým pomocníkem i v gastronomii. Je tedy ideální čas na tradiční čerstvé recepty plné barev, chutí a pestrosti, které nejenom zahřejí, ale okoření každý jarní den. A jak to udělat, aby se vaše kulinární umění stalo fenoménem? Vařte či pečte z těch nejkvalitnějších surovin a výrobků, které poznáte podle log kvality na obalech, jako je například Klasa, Regionální potravina nebo BIO.

číst dále ...

4x netradiční recepty na grilování

Milovníci grilování zbystřete! Vůně grilu se totiž co nevidět začnou šířit ze všech koutů, a proto je nasnadě být připraveni. Chcete-li si rozšířit obzory a neházet letos na rošt klasiku, jako každý rok, mrkněte na naše vyrožněné recepty, obsahujících ty nejlepší marinády, jež z vás udělají mistry každé grilovací party.

číst dále ...

TIP – Snadný chleba na prázdniny

Koupit si čerstvý chléb z kvalitních přísad nemusí být během letních prázdnin na chalupě úplně hračka. Ale co kdybyste takový chléb mohli mít úplně kdykoli nehledě na den v týdnu a čas? Stačí si s sebou zabalit připravenou pečící směs bez konzervantů i éček od Pernerky. Pečící směs pro snadnou přípravu chleba Pernerka stačí pouze doplnit vodou, vytvořit těsto, nechat vykynout a následně upéct. Čerstvý chléb z kvalitní mouky si tak můžete upéct kdykoli.

číst dále ...

Kdo negriluje, není Čech: Jak si u grilu neuříznout ostudu

Nažhavený gril, naložené šťavnaté maso, nakrájená zelenina… A pak okamžik hrůzy, kdy jistíte, že jste maso nedopekli, zelenina je oproti tomu už černá a návštěva pozvaná na propečený burger bude zřejmě o chlebu. I grilování má svá pravidla, která je dobré znát, ještě než si uvážete kolem pasu stylovou zástěru. Naučte se grilovat jako profesionál!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy