REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Novinka DailyMix, revoluce v rychlém a nutričně vyváženém stravování

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Česká značka KetoMix je známá především ve spojení s ketogenní dietou. Nyní ale představuje novinku v podobě nutričně vyváženého jídla s vysokým obsahem proteinů a nízkým glykemickým indexem – plnohodnotné jídlo nové generace DailyMix. Koktejl plný proteinů, vitamínů, minerálních látek a vlákniny je vhodný jako jídlo nejen pro všechny sportovce a aktivní lidi, ale i pro seniory.


DailyMix – plnohodnotné jídlo nové generace

DailyMix koktejl, který je prodáván ve formě prášku, je sám o sobě chuťově neutrální. Stačí jej ale smíchat s vodou a s některou ze sedmi příchutí, podle toho, na co zrovna máte chuť, a plnohodnotné jídlo je hotové. DailyMix neobsahuje škodlivé chemické látky ani přidané glutamáty a vzhledem ke svému složení snadno a rychle doplní tělu všechny živiny. Navíc obsahuje čekankovou vlákninu, která se postará o správnou funkci trávení. DailyMix je perfektní pro vegetariány, sportovce, studenty i starší osoby, kteří potřebují dbát na dostatečný přísun bílkovin a makroživin.

 

 

„Před třemi lety jsme vyvinuli úspěšnou ketogenní dietu KetoMix. Ale už v té době se v našich hlavách začal rodit nápad – vytvořit jídlo nové generace, které tělu poskytne vše, co potřebuje. Kromě všudypřítomné nadváhy je totiž dalším velkým globálním problémem špatná výživa lidí. A tak jsme se do plnění tohoto nápadu pustili. Jedna z klíčových priorit vývoje produktu, kromě špičkového složení, byla i chuť. Proto jsme se vydali cestou neochuceného koktejlu, který bude možné mixovat s různými příchutěmi,“ říká Eva Sroka, marketingová ředitelka značek KetoMix a DailyMix.

DailyMix nabízí výběr ze sedmi příchutí. Volit je možné z ovocných variant typu sladce jemná jahoda, osvěžující výrazná lesní směs, exotický banán nebo kokos. A nechybí ani kořeněná vanilka, velmi oblíbená káva či nepostradatelná čokoláda. V rámci zakoupení produktu DailyMix je k dispozici i tým výživových poradkyň, které jsou připraveny poradit a pomoci s případnými dotazy.

DialyMix všude s sebou

  • Do práce – když nemáte čas na kvalitní jídlo.
  • Na cesty a výlety – jeho příprava je rychlá a jednoduchá.
  • Na doma – když se vám nechce vařit.
  • Na chalupu – snadno se skladuje a má dlouhou dobu trvanlivosti.
  • Pro studenty do školy – rychlá svačina, kterou stihnete i s nabitým rozvrhem.
  • Ke sportu a do posilovny – dodá vašemu tělu dostatek energie.
  • Pro dědu a babičku – kteří potřebují dostatečný příjem vitamínů i minerálů.

Proteionové jídlo DailyMix je dostupné na www.dailymix.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Cold brew třikrát jinak aneb osvěžující letní drinky, které zvládnete doma

Že ještě neznáte cold brew? Za studena extrahovaná káva chutná příjemně sladce, v lednici vám vydrží déle než týden a zvládne ji připravit opravdu každý. Navíc ji můžete přizpůsobit svým vlastním chutím – stačí přidat pár zajímavých ingrediencí a osvěžující kávový drink je na světě. Jediné, co kromě kávových zrn budete potřebovat, je kvalitní mlýnek na kávu, dostatečně velká sklenice a papírový filtr.

číst dále ...

Prague mussel week odstartoval. Zapojí se Les Moules, Bruxx i Grandhotel Pupp

Týden od 21. do 27. září patří v desítkách restaurací holandským slávkám. Druhý ročník festivalu Prague mussel week nabízí zvýhodněná mušlová menu připravená skutečnými kulinářskými esy. Zapojili se například Les Moules, Bruxx či Grandhotel Pupp. Recepty na slávkové pochoutky od šéfkuchařů zapojených restaurací jsou dostupné i na webu PMW.

číst dále ...

Začíná sezóna moštů! Co o nich potřebujete vědět?

Máte rádi ovoce? Pak jste nejspíše propadli jedinečné chuti ovocných šťáv. Můžete si je kupovat u farmáře, v obchodech, nebo třeba i v restauracích, když toužíte po něčem zdravějším. Jak se vůbec vyrábějí? Může být základem i mražené ovoce? Je nějaký rozdíl mezi moštem, džusem a nektarem? Je zakalený mošt vadný? Na tyto a více otázek odpověděl Akademii kvality doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., vedoucí Ústavu konzervace potravin, VŠCHT Praha.

číst dále ...

Kolikrát za týden doma vlastně vaříme?

Jak často Češi doma vaří nějakou tu dobrotu? Vaříme doma každý den, nebo jen občas? Nebo snad doma uvařit nějaký ten dobrý oběd nebo večeři, na to již my Češi nemáme vůbec čas?

číst dále ...

BistRAWveg: Tipy na chutné raw recepty, když člověka honí mlsná

Raw neboli syrová strava je jedním ze stylů stravování. Pokud člověka popadne chuť na sladké, je takříkajíc doma. Nepečené dorty a koláče s troškou umu a správných surovin lze zvládnout připravit v domácí kuchyni. Ve spolupráci s odborníky z BistRAWveg některé recepty a postupy odhalujeme.

číst dále ...

Ponechejte si chuť léta klidně po celou zimu

Jablka, hrušky, švestky nebo třeba broskve. V létě a na podzim máme k dispozici velké množství ovoce, které bychom si rádi „zakonzervovali“ na horší časy. Jedním ze způsobů, jak plody uchovávat a připomenout si tak vůni léta a podzimu kdykoli, je sušení. V ovoci se zachová velké množství vitamínů a svou chutí pak obohatí nespočet jídel – od nákypů, smoothie, granolu až po snídaňové kaše.

číst dále ...

10 tipů, jak si vybrat kvalitní a zdraví prospěšný olivový olej

Olivovníky a olivy se pěstují a kultivují již několik tisíciletí. Olivový olej je jedním ze základních kamenů středomořské kuchyně. Má velmi pozitivní vliv na zdraví člověka a také díky němu se obyvatelé Středomoří dožívají vyššího věku a trápí je méně nejen kardiovaskulárních nemocí. Velmi ale záleží na kvalitě oleje.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy