REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Meloun na špejli

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuchařské vychytávkyVtipně servírovaný meloun na zmrzlinových špejlích. Další varianta je takto nachystaný meloun zamrazit …


Meloun je sladké pokušení, které ovšem umí pěkně zalepit pusu i prsty. Jak tomuto předejít? Přeci šikovným servírováním! Podle obrázku meloun nakrájíme nejprve na tenčí osminky, ty pak ještě, zbavené semínek, rozkrájíme na další 3 až 4 trojúhelníčky. Každý napíchneme na zmrzlinovou špejli, vytvoříme tak držátko, které umožní konzumaci melounu bez většího ušpinění jak rukou, tak i pusinky.

Další z možností je takto připravené melouny vyskládat do mrazničky a pěkně zamrazit. V horkých dnech pak přijdou k chuti.

 

Kuchařské vychytávky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy