REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jamie Oliver vaří v karanténě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pandemie Covid-19 zkomplikovala situaci také v našich kuchyních, na jaře se v reakci na první lockdown téměř přes noc vyprázdnily regály v supermarketech. Doba zůstává nadále nejistá a musíme mimo jiné pečlivě hlídat rodinný rozpočet. Nevíte-li si rady, co v takovém případě vařit, nechte si poradit od Jamieho Olivera. Již od 28. prosince v 18:05 vás naučí, jak nejlépe využít domácí zásoby v novém pořadu Jamie vaří v karanténě na TV Paprika.


Zůstaňte doma

V novém pořadu s Jamie Oliverem se můžete těšit na jednoduché, rychlé a levné recepty. Všechna jídla nejenom zvládnete snadno doma, ale opravdu kvůli nim nikam nemusíte. Jamie vás naučí poradit si s ingrediencemi, které máte doma ve spíži, nebo v mrazáku. To se vám bude hodit kdykoli, nejen když nemůžete skočit do obchodu naproti pro suroviny, ale i když se vám prostě jen nikam nechce. Slavný šéfkuchař je i díky neobvyklým okolnostem, za kterých show vznikala, praktičtější a zábavnější než kdy dříve.

 

 

Díky pořadu Jamie vaří v karanténě se naučíte například upéct bezvaječný čokoládový dort, na který potřebujete pouze šest surovin, nebo připravit hráškové pesto, které bude chutnat i dětem. Bez problémů jistě zvládnete univerzální rajčatovou omáčku, kterou můžete snadno zamrazit a použít do těstovin, chilli, polévek nebo třeba na pizzu. Naučíte se také spoustu jednoduchých triků, jak posunout vaše domácí vaření na úplně novou úroveň. Jamie nezapomíná ani na začátečníky, kterým zábavnou formou vysvětlí základy vaření, které se budou jistě hodit.

Můžete se těšit i na epizodu věnovanou dětem, kde vám Jamie ukáže jednoduchý recept na rybí prsty, ale i salát, díky, kterému ani ty nejvybíravější děti konečně nepohrdnou zeleninou. A pokud jste to předchozí večer trochu přehnali s pitím, můžete se spolehnout na Jamieho nudle, které vyléčí každou kocovinu.

 

Sledujte pořad Jamie vaří v karanténě již 28. prosince v 18:05 na TV Paprika.

 

Poznámka redakce:

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy.  Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.

 

O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

22 nejlepších receptů z dýně

Nejlepší recepty z dýně najdete v naší kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: Anglicky se dýně řekne „pumpkin“. Severoameričtí Indiáni, kteří tykve velmi dobře znali, je nazývali „askutasquash“, což znamená „jíst rovnou bez vaření“. Z Ameriky tykve skutečně pocházejí a předpokládá se, že byly pěstovány již před pěti až deseti tisíci lety. Ale dost historie o dýních! Otevřete si článek a inspirujte se těmi nejlepšími recepty s dýní, které najdete u nás na webu ReceptyOnLine.cz

číst dále ...

Červená řepa jako nepostradatelná lahůdka nejen do upršených podzimních dnů

Pro všechny milovníky barevných jídel máme skvělou zprávu. Nastává čas připravit si krásné pokrmy, které potěší na pohled v době šedivých dnů, ale zároveň budou také vitamínovou bombou, kterou v těchto dlouhých měsících jako když najdete! Červená řepa je hvězda nejen podzimní kuchyně a dokáže svou chutí pořádně překvapit. Připravte si s námi originální recepty!

číst dále ...

Celer jako výtečná surovina tentokrát v hlavní roli

Možná i vy patříte mezi ty, kteří považují celer za nudnou zeleninu, která je vhodná maximálně do vývaru či do oblíbené svíčkové. Nenechte se však mýlit a dejte mu šanci. Pověřte celer hlavní úlohou ve své kuchyni a zkuste z něj vykouzlit originální dobroty. Uvidíte, že tento zdánlivě nenápadný kousek umí pořádně překvapit!

číst dále ...

Nejznámější totalitní drinky, aneb co se pilo za dob socialismu

Za dob komunistů byl hodně omezený výběr alkoholických nápojů a lidé si museli vystačit s tím, co bylo. Vzniklo několik klasických receptur na míchané nápoje, velké, na žízeň, těm se říkalo long drinky, menší, ty byly určené hlavně na rychlou opičku. Někdy to byly opravdu šílené kombinace. Co se tedy pilo na diskotékách či zábavách za totáče? Říká vám něco pojem Beton nebo Polejvák? A co Bavorák, tedy myšleno nápoj, ne Němec z Bavorska! :) Sepsali jsme seznam těch největších totalitních hitů na alkoholické míchačky. Po kliknutí na jejich název či fotografii se pak objeví podrobné recepty příslušných drinků.

číst dále ...

Vlašské ořechy. Víte, jak s nimi nakládat?

S plody ořešáku královského se pravděpodobně setkal každý z nás. Podobnost zvrásněných jader vlašských ořechů s mozkem je velmi příznačná, neboť vysoký obsah omega-3 mastných kyselin účinně podporuje funkci mozku.

číst dále ...

Dýňová sezóna na obzoru: Připravte si originální recepty na ohni

Léto už se pomalu blíží ke konci, ale počasí ještě stále přeje grilování, a proto je nejvyšší čas si tuto oblíbenou sezónu ještě trošku užít. Zkuste si kulinářské tvoření na ohni zpestřit a vsaďte na dýně. Jejich sezóna začíná koncem srpna a trvá až do prvních mrazíků. Máte tak spoustu času vyzkoušet neotřelé recepty.

číst dále ...

Lilek – ideální surovina pro bezmasé pokrmy

Rádi byste vytvořili plnohodnotnou hostinu bez masa a dochází vám inspirace? Co takhle vyzkoušet zajímavé recepty z lilku neboli baklažánu? Tato fialová plodina, která technicky není zeleninou, ale ovocem, se totiž dá upravovat podobně jako maso. Je však důležité jej správně upravit a dochutit, aby nebyl příliš vodnatý či olejnatý. Pokud se budete řídit našimi recepty, uvidíte, že vykouzlíte gurmánské hody, které si vychutná celá rodina.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy